欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2015高考真题——英语(广东卷)Word版含解析

2015高考真题——英语(广东卷)Word版含解析

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 广东

上传时间:2015/6/10

下载次数:926次

资料类型:历年高考题

文档大小:687KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
本试卷共12页,三大题,满分135分。考试用时120分钟。
注意事项:1. 答卷前,考生务必用黑色字迹的钢笔或签字笔将自己的姓名、考生号、试室号和座位号填写在答题卡上。用2B铅笔将试卷类型(B)填涂在答题卡相应位置上。将条形码横贴在答题卡右上角条形码粘贴处
                       2. 选择题每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案信息点涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案,答案不能答在试卷上。
                       3. 非选择题必须用黑色字迹钢笔或签字笔作答,答案必须写在答题卡各题目指定区域内相应位置上;如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新的答案,不准使用铅笔和涂改液。不按以上要求作答的答案无效。
                       4. 考生必须保持答题卷和答题卡的整洁,考试结束后,将试卷、答题卷和答题卡一并交回。语言知识及应用(共两节,满分45分)语言知识及应用(共两节,满分45分)
.语言基础知识部分(共两节,满分45分)
第一节、完形填空(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下面短文,掌握其大意,然后从1~15各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
How long can human beings live? Most scientists who study old age think that the human body is ___1___ to live no longer than 120 years. However, 110 years is probably the longest that anyone could hope to live —— if he or she is ___2___ healthy and lucky. Some scientists even say we can live as long as 130 years! Yet, our cells simply cannot continue to reproduce ___3___. They wear out, and as a result, we get old and ___4___ die.
Even though we can’t live forever, we are living a ___5___ life than ever before. In 1900, the average American life span (寿命) was only 47 years, but today it is 75 years!
When does old age begin then? Sixty-five may be out-of-date as the ___6___ line between middle age and old age. After all, many older people don’t begin to experience physical and mental ___7___ until after age 75.
People are living longer because more people ___8___ childhood. Before modern medicine changed the laws of nature, many children died of common childhood ___9___. Now that the chances of dying ___10___ are much lower, the chances of living long are much higher due to better diets and health care.
On the whole, our population is getting older. The ___11___ in our population will have lasting effects on our social development and our way of life. Some people fear such changes will be for the worse, while some see ___12___, not disaster, many men and women in their “golden years” are healthy, still active, and young in ___13___ if not in age.
As the society grows old, we need the ___14___ of our older citizens. With long lives ahead of them, they need to ___15___ active and devoted.
1. A. designed         B. selected          C. improved     D. discovered
2.A. completely       B. generally         C. apparently                       D. extremely
3. A. rapidly          B. harmlessly        C. endlessly                           D. separately
4.A. eventually       B. hopelessly         C. automatically                 D. desperately
5.A. busier           B. longer                            C. richer                             D. happier
6. A. finishing         B. guiding                           C. waiting                          D. dividing
7. A. stress            B. damage                      C. decline                           D. failure
8.A. survive           B. enjoy                            C. remember                    D. value
9. A. problems         B. fears                             C. worries                          D. diseases
10.A. poor            B. young                           C. sick                                 D. quiet
11.A. changes          B. recovery         C. safety                             D. increases
12.A. dreams           B. chances                    C. strengths                      D. choices
13.A. mind             B. appearance       C. voice                             D. movement
14.A. protection         B. suggestions       C. contributions            D. permission
15.A. sound            B. appear                         C. turn                              D. stay
【答案】
1.A
2.D
3.C
4.A
5.B
6.D
7.C
8.A
9.D
10.B
11.A
12.B
13.A
14.C
15.D
本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营