Imagine you've had a fight with your best friend.It's a stupid fight，something you will both get over.But right now you are upset.When you walk in the door，your mum asks what's wrong.How are you mostly likely to respond? Have a long，comforting talk about it with her.Or head to the fridge for the ice cream.But can that really help you feel better—or just make you feel sickeningly full?
Emotional eating is when people use food as a way to deal with feelings instead of to satisfy hunger.We've all been there，finishing a whole bag of chips or eating cookie after cookie while preparing for a coming exam.But when done a lot—especially without realizing it—emotional eating can affect weight，health，and well－being.can be linked to positive feelings too，like the romance of sharing dessert on Valentine's Day or the celebration of a holiday feast.More often，though，it's the countless little daily stresses that cause someone to seek comfort or relaxation in food.
We all have our own comfort foods.Amazingly，they may vary according to moods and sex.One study found that happy people seem to want to eat things like pizza，while sad people prefer ice cream and cookies.Bored people desire salty，fragile things，like chips.Girls go for chocolate and ice cream.
This brings up a curious question: Does no one take comfort in carrots and cabbages？Researchers are looking into that－fat foodsody that create a sense of contentment and fulfillment，which may actually make you reach for these foods again when feeling upset.
We're all emotional eaters to some extent.But for some people，emotional eating can be a real problem，causing serious problems such as weight gain.
Managing emotional eating means finding other ways to deal with the situations and feelings that make someone turn to food.For example，do you come home from school each day and automatically head to the kitchen? Stop and ask yourself，“Am I really hungry？” Are you having difficulty concentrating? If these signs point to hunger【语篇解读】本文是一篇说明文主要介绍了情绪化饮食及其带来的问题和解决办法。 st two paragraphs are designed to ________．解析：推理判断题。文章第一段通过描写与朋友吵架后用情绪化饮食来调解情绪的例子旨在引出话题——情绪化饮食。故选B项。答案：B________． to seek comfort or relaxation
解析：细节理解题。根据文章第二段第一句“Emotional eating is when people use food as a way to deal with feelings instead of to satisfy hunger.”和第三段最后一句“More oftene to seek comfort or relaxation in food.”可知人们通过情绪化饮食来寻求安慰和放松。故选D项。答案：D B．Pizzas.解析：细节理解题。根据文章第四段中提到的食物及第五段内容可知胡萝卜不作为获得安慰的食物。故选A项。答案：Ato tell physical hunger from mental hunger.
(2016·陕西西安高三一模)Things Your Pilot Won't Tell You
You may not be getting the airline you paid for.
You may go to an airline website and buy a ticket，and get onto an airplane that has a similar name painted on it，but half the time，you're really on a regional (地方的) airline.The regionals aren't held to the same safety standards as the majors：their pilots aren't required to have as much training and experienceIf you're a nervous flier，book a morning flight.
The heating of the ground later causes bumpier (颠簸的) airThe smoothest place is often over or near the wing.
The bumpiest place on the plane is in the back.If you're in the middle，you don't move as much.
—Patrick Smith，pilot and author of Cockpit Confidential
Sit in the front if you want fresher air.
The general flow of air on any airplane is from front to back.So if you're really concerned about breathing the freshest possible air or not getting too hot，sit as close to the front as you can.Planes are generally warm in the back.
—Tech pilot at a regional airline，Texas
You never know where the safest seat is.
There is no safest place.In one accident，the people in the back are dead ；in the nextst and retired airline captain，Seattle
I've been struck by lightning twice.
Most pilots have.Airplanes are built to take it.You hear a big boom and see a big flash and that's it.You're not going to fall out of the sky.
—Charlotte，pilot for a regional carrier，North Carolina
People don't understand why they can't use their cellphones.
Well，what can happen is 12 people will decide to call someone just before landing，and I can get a false reading on my instruments saying that we are higher than we really are.
—Jim Tilmon，retired American Airlines pilot，Phoenix
【语篇解读】 本篇文章为应用文通过引用飞行员的话来说明坐飞机时几方面可能不为乘客所知的事。 5．Jerry Johnson advises nervous fliers to ________．A．sit in the back
B．fly in the morning
C．fly with major airlines
D．avoid flying in bad weather
解析：事实细节题。根据文章第二部分的黑体字“If you're a nervous flier可知本题应选B项。答案：BThe best seats for those who need fresh air are ________．A．in the front B．in the middle解析：事实细节题。根据文章第四部分的黑体字“Sit in the front if you want fresher air.”可知本题应选择A项。答案：A________．解析：推理判断题。根据文章最后一段中“...I can get a false reading on my instruments saying that we are higher than we really are.”可以推断出乘客在D项。答案：DC
In New York，Ma witnessed the Alibaba Group opening on the New York stock exchange with the largest initial public offering (IPO，新股发行) in American history.“Alibabatition for technological innovation (创新) and economic transformation$25 billion (153 billion yuan)，reported Reuters.
It's reported that Ma's rags－to－riches journey is just as spectacular as his Internet empire.Ma failed the national college entrance exams twice before he was finally in Hangzhou Normal University on his third attempt and failed in finding a suitable job several times.Aslo，Mr Ma is a big believer in perseverance，which was proved in his English study experience.
However，it was his vision and goals that launched his career.
During a short trip to the US as an interpreter in 1995，Ma first experienced the Internet.He believed in the Internet's business potential when few other Chinese people did.He started Alibaba in his Hangzhou apartment，with 17 friends and $60，000 of funds.At the time，when e－commerce was unheard of in ChinaI_called_myself_a_blind_man_riding_on_the_back_of_blind_tigers，” he once said，according to The Guardian.His unusual ideas earned him the nickname “Crazy Jack Ma”．
Indeed，Ma is different.Although he is very thin and about 160cm tall，“Ma is yet animated and forceful，” said The Guardian.He is funny，creative，and a compelling (引人注目的) speaker.ns to open a tai chi club with the actor Jet Li，build an entrepreneur (企业家) university in Hangzhou and continue to work on several environmental projects.【语篇解读】 中国互联网商务巨头阿里巴巴成功在纽交所上市其经营者马云的超凡魅力和活力被美联社昵称为“疯狂的杰克·马”将其视为中国的乔布斯或比尔·盖茨。而他白手起家创建电商帝国的故事也早已激励了数百万中国人。－commerce industry?$60，000 funds.
解析：细节理解题。根据第四段“Howeveras his vision and goals that launched his career.”可知马云的远见卓识和雄心抱负使他进入了电子商务行业。故选B项。答案：Bness future.
C．Ma knew little about e－commerce.解析：句意理解题。根据本段的“At the time－commerce was unheard of in China可知当时电子商务这个词在中国还闻所未闻所以马云说：“我觉得自己就像骑在盲虎背上的盲人。”也就是说他当时也不了解电子商务。故选C项。答案：C and believable.
解析：推理判断题。根据马云经营电子商务的艰辛到最后成功和《卫报》的记者的评论“He is funny(引人注目的)speaker.”得知马云是一个有决心、有创造力的人故选B项。答案：Bup
B．Ma Yun's personal life
C．Ma Yun's crazy success
D．E－commerce in China解析：标题归纳题C项。答案：CD
(2016·山西四校联考) Traditionally－sex schools were said to be more likely to get involved in cultural and artistic activities that helped develop their emotional expressiveness(和……相符) the “boy code” of hiding their emotions to be a “real man”． findings of the study go against received wisdom that boys do better when taught alongside girls.
Tony Little，headmaster of Eton，warned that boys were being failed by the British education system because it had become too focused on girls.He criticized teachers for failing to recognize that boys are actually more emotional than girls.
The research argued that boys often perform badly in mixed schools because they become discouraged when girls do better earlier in speaking and reading skills.
But in single－sex schools teachers can tailor lessons to boys' learning styleers could encourage boys to enjoy reading and writing with “boy－focused” approaches such as themes and characters that appeal to them.Because boys generally have more acute vision to be given “hands－on” lessons where they are allowed to walk around.“Boys in mixed schools view classical music as feminine (女性的) and prefer the modern genre (类型) in which violence and sexism are major themes－sex education also made it less likely that boys would feel that they had to be “masterful and in charge” in relationships. “In mixed schools【语篇解读】 文章主要论证了男孩在男子学校比在男女同校的学校接受教育的效果更好。The author believes that a single－sex school would ______．A．force boys to hide their emotions to be “real men”
B．help boys to be more competitive in schools
C．encourage boys to express their emotions more freely
D．naturally strengthen boys' traditional image of a man
解析：事实细节题。根据第二段中的“Boys at single－sex schools were said to be more likely to get involved in cultural and artistic activities that helped develop their emotional expressiveness”可知答案为C项。答案：C13．It is commonly believed that in a mixed school boys ______．A．behave more responsibly
B．grow up more healthily
C．perform relatively better
D．receive a better education
解析：事实细节题。根据第三The findings of the study go against received wisdom that boys do better when taught alongside girls.”可知答案为C项。答案：CAccording to Abigail James，one of the advantages of single－sex schools is that ____．A．teaching can be tailored to suit the characteristics of boys
B．boys can focus on their lessons without being distracted
C．boys can choose to learn whatever they are interested in
D．teaching can be designed to promote boys' team spirit
解析：事实细节题。根据第六段第一句中的“But in single－sex schools teachers can tailor lessons to boys' learning style”可知答案为A项。答案：A15．What does the underlined word “acute” in Paragraph 7 mean?
解析：猜测词义题。根据画线词后面的内容可判断出符合语境的只有B项(敏锐的视觉)。答案：B七选五”阅读根据短文内容从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Writing Film Reviews
Writing a film review needs your patience to watch a film with a critical (批评的) eyee a detailed film review.__16__ A good review is not just a summary of a movie，but a critical analysis that examines why and how a movie works and whether the film succeeds.
When writing a film review，always consider who is the intended audience for the film and the audience you are writing for. __17__What's more，it should show clearly that you not only viewed the movie，but also read the novel.
You should focus your review around a larger argument，such as why the film works or fails to work and what are both the successful and unsuccessful elements.__18__A good film review uses scenes and dialogue from the film to support its larger argument.Moreover，a good review focuses on whether and how a movie works and whether the reviewer recommends it.
__19__Writing a review requires attention on the process of creating a well－structured paper.If you want your film review to be well written：__20__Always include information on the directoror you as a student，but is easy for our experienced writers and researchers.
A．Watch a film with a critical eye.
B．Your writing is intended to be persuasive.
C．It is absolutely not an easy job.
D．Discuss some specific elements in the review.
E．Watching a film is more pleasant than writing a review.
F．Ask them to help you with the film review.
G．Make sure that you have a thesis and supporting arguments.
答案：16.C 17.B 18.G 19.E 20.A
高考学习网－中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识！