欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372
当前位置: 高考学习网 > 2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 2《Highlights of My Senior Year》Section Ⅱ integrating skills & cultural corner(含答案)

2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 2《Highlights of My Senior Year》Section Ⅱ integrating skills & cultural corner(含答案)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 外研版

所属地区: 全国

上传时间:2016/12/13

下载次数:162次

资料类型:

文档大小:66KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
课时作业.用所给词的适当形式填空
1.They ________ (settle) the problem among themselves.
2.Reagan ________ ________ (elect) as the thirty-second President of the United States.
3.The ________ (develop) of this industry will take several years.
4.It is ________ (tradition) custom that the young look after the old in their family.
5.The idea of working for state-owned enterprises has little ________ (attract) to young people nowadays.
6.Both should be taken into ________ in dealing with international and domestic problems.(consider)
7.The team overcame fierce ________ for their place in the finals.(competitive)
8.The beautiful beaches are the island's main ________.(attract)
9.Our ________ to think and speak makes us different from other animals.(able)
10.The dancers were wearing ________ African costume.(tradition)
答案:1.settled 2.was elected 3.development
4. traditional 5.attraction 6.consideration 7.competition 8.attraction 9.ability 10.traditional
.翻译下列句子
1.她依然为跟汤姆发生的争论而感到烦恼。(upset)
________________________________________________________________________
2.就我个人而言,没有什么比教育更重要(as far as)
________________________________________________________________________
3.作决定时,所有的情况都会考虑进去的。(take...into consideration)
________________________________________________________________________
4.如果你不加入这个俱乐部,我也不。
________________________________________________________________________
5.汤姆一直渴望访问中国。(keen)
________________________________________________________________________
6.在一座大山里旅游时,他们发现了一棵不知名的植物。(用时间状语从句的省略结构)
________________________________________________________________________
答案:
1.She was still upset about the argument she'd had with Tom.
2.As far as I'm concerned, nothing is more important than education.
3.All will be taken into consideration when the decision is made.
4.If you don't join the club, neither will I.
5.Tom has been keen to visit China.
6.When travelling in a mountain, they found an unknown plant.
.句型转换
1.Jim went to answer the phone. Meanwhile, Pete started to prepare lunch.
Jim went to answer the phone. ________ ________ ________, Pete started to prepare lunch.
2.He indeed went to the airport yesterday, but he didn't find you.
He ________ go to the airport yesterday, but he didn't find you.
3.Thousands and thousands of tourists are attracted by the beautiful scenery of Jiu Zhaigou.
The beautiful scenery of Jiu Zhaigou ________ ________ ________thousands and thousands of tourists.
4.In my view, neither you nor he has met the standard.
________ ________ ________ ________ ________, neither you nor he has met the standard.
5.I'm considering where I shall go for my holiday.
I'm considering ________ ________ ________ for my holiday.
答案:1.In the meanwhile 2.did 3.is attractive to 4.So/As far as I'm concerned 5.where to go
.完成句子
1.________ (就我而言), I don't want to see the film.
2.________ (在他看来), it's an honor (for him) to be invited to such an important meeting.
3.Whether to buy a new computer or not ________ (由你决定).
4.She ________ (被看做) a famous star in our hometown now.
5.It was ________ (直到她摘下墨镜) that I realized she was a famous film star.
答案:1.As far as I'm concerned 2.In his opinion/view
3.is up to you 4.is considered as 5.not until she took off her dark glasses
.阅读理解
A
Catherine invited Nelson to dinner. Last semester she had been a student in Nelson's grammar class, but she had to drop the class because her son Kendall was having a problem in school. The problem was that he wasn't studying. Catherine decided that Kendall needed more motivation. She would provide that motivation by watching him like a hawk. She would also restrict his use of his Game Boy. He was allowed to play the computer game only on weekends.
Nelson was getting to be an old man. He had been teaching various subjects for almost 40 years. He could have retired 10 years ago, but he loved teaching. He said his students gave him something to look forward to every day. He planned to teach until he dropped dead in the classroom.
Nelson needed to take a little gift to Catherine to show his gratitude for the invitation. He couldn't think of what would be appropriate. Opening his kitchen cabinet, he found the perfect gift—an unopened box of tea. In a kitchen drawer, he found some fresh­looking wrapping paper. He wrapped the box of tea up expertly. Feeling proud of himself, he drove over to Catherine's and rang the doorbell.
He presented his gift. Catherine made a funny face. She said she loved the wrapping paper. Then she unwrapped the tea and made another funny face. “Nelson, I gave this tea to you at the end of last semester, and I wrapped it in this paper!”
Nelson gulped(大口大口地吸气). His face turned red. He told himself he had to be more careful with gifts in the future. Stammering(口吃), he apologized to Catherine. She smiled and said, “It's okay. It's the thought that counts, yes?”
1.From the first paragraph, we can infer Catherine ________.
A. would rather continue her study than sacrifice herself
B. is a lovable mother that she would like to give up herself
C. got a lot of advice from her teacher Nelson to help her son
D. studied grammar in Nelson's class in order to help her son
答案与解析:B 推理判断题。根据第一段内容,凯瑟琳中断了纳尔逊的语法课,因为她的儿子在学校出现了问题,她儿子不学习,可知凯瑟琳是爱儿子的,为了儿子宁愿牺牲自己的学习,故选B项。
2.How did Catherine deal with his son?
A. By appreciation.
B. By encouragement.
C. By understanding.
D. By communication.
答案与解析:A 细节理解题。根据第二段第四句内容可知,她通过像看鹰一样看她儿子以提供学习动力,可见她使用的是欣赏的方法,故选A项。
3.What caused Nelson to be so enthusiastic about teaching?
A. His wanting to make more money to support himself.
B. His students requiring him to continuing his teaching.
C. His active attitude towards his teaching.
D. His pride of many of his career achievement.
答案与解析:C 词义猜测题。根据第二段第三句内容可知,他也许十年前就退休了,但是他热爱教学,这是纳尔逊对教学如此热情的原因,故选C项。
4.From the passage, we can know Nelson is ________ with the present.
A. forgetful  B. careful
C. casual    D. strict
答案与解析:A 推理判断题。根据文章第三和第四段内容可知,纳尔逊精心挑选了礼物,但是这个礼物是一年前凯瑟琳送给他的,在凯瑟琳说明之后,他才知道,可见纳尔逊是健忘的,故选A项。
B
Japanese high school students either walk or ride bicycles if the distance is not too great. In other cases, students must take public buses and trains. After junior high school, students attend schools based on their high school entrance examination scores. So some students travel a great distance to attend the school.
◆The school day begins at 8:30
Then students assemble in their homeroom classes for the day's studies. Each homeroom has an average of 40—45 students. Students stay in their homeroom classrooms for most of the school days. Only for physical education, laboratory classes, or other subjects requiring special facilities(设备) do students move to different parts of the school. Between classes and at lunch-time, classrooms can be noisy, lively places. Some schools may have a cafeteria(自助餐厅), but most do not. In most schools, students bring a box lunch from home, prepared by the mother in the early morning hours.
Japanese students spend 240 days a year at school, 60 days more than American students. Students in high schools take three years' each of the following subjects: mathematics, social studies, Japanese, science and English. Other subjects include physical education, music, art and moral(道德的) studies. All the students in one grade level study the same subjects. Given the number of required subjects, electives(选修科目) are few.
◆After-school Activities
Club activities take place after school every day. Students can join only one club, and they rarely change clubs from year to year, so the clubs are relatively stable. Clubs are made up of sports clubs(baseball, soccer, judo, kendo etc.) and culture clubs(English, broadcasting, science etc.). New students usually are encouraged to select a club shortly after the school year begins in April. Clubs meet for two hours after school each day and many clubs continue to meet during school vacations.
5.Most Japanese high school students often have their lunch ________.
A. in restaurants
B. in school cafeterias
C. at home
D. in homeroom classrooms
答案与解析:D 推理判断题。需要回答的是“大多数日本高中生经常在哪里吃午饭”。根据第二段中的“In most schools, students bring a box lunch from home...”可知,“大多数学校的学生午饭是早晨从家里带来的”,故排除A、C两项;再根据此句前面的“...at lunch-time, classrooms can be noisy, lively places”可知,“学生是在教室吃午饭的(午饭时教室很吵闹)”。
6.Students in the USA go to school ________ days a year.
A.180  B. 200
C. 240   D. 300
答案与解析:A 细节理解题。根据第三段中的“Japanese students spend 240 days a year at school, 60 days more than American students”可知,美国中学生一年上学的天数为180天。
7.The underlined word “rarely” in the fourth paragraph means ________.
A. always  B. never
C. seldom  D. often
答案与解析:C 词义猜测题。根据后半句“...so the clubs are relatively stable”可知,rarely意为“很少”,与C项(不常,很少)意思一致。
8.From the passage we know that ________.
A. there are less than 40 students in each class in Japanese high schools
B. students must stay in homeroom classrooms for physical education
C. there are few subjects for students to choose except the required ones
D. there will not be any club activities during school vacations
答案与解析:C 推理判断题。根据原文第二段可知,日本中学每个班通常有40至45名学生,故A项错误;根据原文第二段中的“Only for physical education, ...do students move to different parts of the school”可知,学生体育课是不在教室上的,故B项错误;根据文章最后一句可知,很多学校的俱乐部在假期期间正常活动,故D项错误;根据文中第三段最后一句“Given the number of required subjects, electives are few”可知,C项正确。
9.The BEST subtitle for the second and third paragraphs may be “________”.
A. At school  B. In class
C. Subjects  D. Homerooms
答案与解析:A 推理判断题。根据文章第二、三段所涉及的内容(班级规模、在校吃午饭、上学天数、科目等)可知,该部分主要讲学生的在校情况,故A项正确。同时正好与第一部分“上学”和最后一部分“课外活动”相承接。
Ⅵ.短文改错
Echo, my favorite teacher, is a pretty and slim lady. When she talks to us, she always has a smile on his face. I think Echo is gifted teacher because she has a lot of good teach methods. Her classes are so full of funs that you will never feel bored. To improve our grades, she usually gave us some advice on how to learn English well .What's more, she spends much her time helping her students instead of staying with her family. Sometimes, she hardly has any time to have the lunch. Whenever I ask her questions, she will spare no effort to make me understood, with patience or care. I have never seen so a good teacher as her before.
答案:
Echo, my favorite teacher, is a pretty and slim lady. When she talks to us, she always has a smile on hi face. I think Echo is  gifted teacher because she has a lot of good teac methods. Her classes are so full of fun that you will never feel bored. To improve our grades, she usually gav us some advice on how to learn English well .What's more, she spends much  her time helping her students instead of staying with her family. Sometimes, she hardly has any time to have  lunch. Whenever I ask her questions, she will spare no effort to make me , with patience o care. I have never seen s a good teacher as her before.














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more