欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372
当前位置: 高考学习网 > 2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 2《Highlights of My Senior Year》Section Ⅰ introduction reading and vocabulary(含答案)

2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 2《Highlights of My Senior Year》Section Ⅰ introduction reading and vocabulary(含答案)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 外研版

所属地区: 全国

上传时间:2016/12/13

下载次数:176次

资料类型:

文档大小:76KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
课时作业Ⅰ.用下面词的适当形式填空

1.He

r performance was the ________ of the show.
2.We'll buy two cars and ________ them out, so you can stay at home and live on the rent.
3.I've found a job that ________ me down to the ground.
4.Every nation should have the right to ________ their own government.
5.Nobody can entirely keep away from this ________ world.
6.The opinions of his ________ are more important to him than his parents' ideas.
7.You'll never see life if you stay at home ________.
8.Neither side shows any intention of ________ this problem.
答案:1.highlight 2.rent 3.suits 4.elect 5.competitive 6.peers 7.forever 8.settling
Ⅱ.用方框中所给短语的适当形式填空

1.I like to ________ my high­school days, which were the happiest in my life.
2.You're sure to ________ at the party tonight.
3.________ the address before you forget it.
4.The story of the ship that sank ________ her first voyage in 1628 must be one of the strangest tales of the sea.
答案:1.look back at 2.have fun 3.Write down
4.at the start of
Ⅲ.根据课文内容,完成句子
1.I can hardly believe ________, but my school life is almost over.
2.________ seems strange to think that in a few days' time I'll be walking out of the school gate forever.
3.It's well-known that Americans are competitive, and I did enjoy ________ whenever I won our races. 
4.________ is a great pity that it's probably the last time this will happen. 
答案:1.it 2.It 3.it 4.It 
Ⅳ.完成句子
1.________ ________ ________ ________ (很遗憾) that I only got a “C” in the English examination this term.
2.He found himself ________ ________ ________ ________ ________ (当选为委员会主席).
3.Now and then I can't help ________ ________ ________ (回顾) my senior year.
4.The woman has fun ________ ________ ________ ________ (照顾她的孩子们).
5.________ ________ ________ (好像是自然的) for them to have different views.
6.—Why didn't you tell me?
—I ________ ________ ________ (确定告诉你了).
7.Wait until the children ________ ________ (静下心来) before you start the lesson.
8.We live in ________ ________ ________ (租来的房子里).
答案:1.It is a pity 2.elected(as) chairman of the committee 3.looking back at 4.looking after her children
5.It seems natural 6.did tell you 7.settle down
8.a rented house
Ⅴ. 阅读理解
In 2016, athletes from around the world will compete(竞争) for gold medals in the Summer Olympics. Even though the games are seven years away, Brazil's residents(居民) already feel like winners.
The nation was recently named to host this important sporting event. It will be the first Olympics held in South America.
The games will take place in Rio de Janeiro. The city beat out three other sites, Madrid, Tokyo and Chicago, to host the event. When the International Olympic Committee chose Rio de Janeiro, cheering people flooded the city's streets. “This is huge for Rio and for the whole country,” says resident Sueli Ferreira.
The Olympics are expected to attract tens of thousands of people. Brazilian officials have already started to prepare for the crowds. “We know what we need to do,” explains Brazil's president, Luiz Inacio Lula da Silva. “The words from now on are work, work and work.”
Officials want to fix up local sports centers before Rio de Janeiro steps into the spotlight. They also want to reduce the amount of crime(犯罪).
They hope hosting the games will improve life in Brazil. About 30 percent of people there live in poverty, or poor conditions. Tourism during the Olympics is expected to create more than 2 million jobs.
“It's going to be good for the economy(经济), good for the people,” Ferreira says. “This gives us hope that things will be better here.”
【语篇解读】 本文是一则新闻。2016年夏季奥运会将在巴西的里约热内卢举办。
1.According to the passage, the 2016 Olympics will be held in________.
A. Europe  B. Asia
C. North America  D. South America
答案与解析:D 细节理解题。根据第一段以及第二段It will be the first Olympics held in South America可知,2016年夏季奥运会将在南美举办。主办城市是巴西的里约热内卢。
2.The feeling of Brazilians can be described as________.
A. proud  B. surprised
C. worried  D. nervous
答案与解析:A 细节理解题。根据第一段Brazil's residents already feel like winners可推断巴西人 民为申奥成功而感到自豪。第三段的cheering people也是提示。
3.The underlined word “flooded” in Para.3 means________.
A. crossed  B. filled
C. visited  D. cleaned
答案与解析:B 词义猜测题。里约热内卢申奥成功了,人们涌向街头,欢庆胜利。flood这里是“充满”的意思,相当于fill。
4.According to Brazil's president, we can know________.
A. the government needs help from the Brazilian public
B. the government will begin to prepare for the Olympics soon
C. Brazilian officials will try hard to prepare for the Olympics
D. Brazilian officials are now too busy to prepare for the Olympics
答案与解析:C 细节理解题。根据第四段巴西总统说的话可知,巴西的官员们将努力筹备好奥运会。
5.We can learn from the last two paragraphs that ________.
A. Brazilians' life will be better because of the Olympics
B. not all Brazilians are interested in the Olympics
C. most Brazilians are now living in poor conditions
D. Brazilians worry about losing jobs during the Olympics
答案与解析:A 推理判断题。根据倒数第二段They hope hosting the games will improve life in Brazil可知,人们的生活会因奥运会的举办而得到改善。
Ⅵ. 短文改错
Today I'd like to tell you anything about riding a bike in Wuhan. If you visit Wuhan, you'll see many buses, cars and bikes. It's very cheap to use bike. If you take a bus, you often have to wait for half an hour or so. What's more, the buses move very slow and are quite crowded. I was used to go to the stadium by bus. I often arrived there late, feeling tiring. Then a friend suggested I went to the training classes by bike. I accepted his advice. Take a bus takes 30 minutes, while riding a bike takes 15 minutes. It is not out of date at all. Instead, I love riding to attend the classes but in this way I feel more better.
答案:
Today I'd like to tell you anythin about riding a bike in Wuhan. If you visit Wuhan, you'll see many buses, cars and bikes. It's very cheap to use bik. If you take a bus, you often have to wait for half an hour or so. What's mor, the buses move very slo and are quite crowded. I was used to go to the stadium by bus. I often arrived there late, feeling tirin. Then a friend suggested I wen to the training classes by bike. I accepted his advice. Tak a bus takes 30 minutes, while riding a bike takes 15 minutes. It is not out of date at all. Instead, I love riding to attend the classes bu in this way I feel  better.
课时作业04
Ⅰ.用下面词的适当形式填空

1.Her performance was the ________ of the show.
2.We'll buy two cars and ________ them out, so you can stay at home and live on the rent.
3.I've found a job that ________ me down to the ground.
4.Every nation should have the right to ________ their own government.
5.Nobody can entirely keep away from this ________ world.
6.The opinions of his ________ are more important to him than his parents' ideas.
7.You'll never see life if you stay at home ________.
8.Neither side shows any intention of ________ this problem.
答案:1.highlight 2.rent 3.suits 4.elect 5.competitive 6.peers 7.forever 8.settling
Ⅱ.用方框中所给短语的适当形式填空

1.I like to ________ my high­school days, which were the happiest in my life.
2.You're sure to ________ at the party tonight.
3.________ the address before you forget it.
4.The story of the ship that sank ________ her first voyage in 1628 must be one of the strangest tales of the sea.
答案:1.look back at 2.have fun 3.Write down
4.at the start of
Ⅲ.根据课文内容,完成句子
1.I can hardly believe ________, but my school life is almost over.
2.________ seems strange to think that in a few days' time I'll be walking out of the school gate forever.
3.It's well-known that Americans are competitive, and I did enjoy ________ whenever I won our races. 
4.________ is a great pity that it's probably the last time this will happen. 
答案:1.it 2.It 3.it 4.It 
Ⅳ.完成句子
1.________ ________ ________ ________ (很遗憾) that I only got a “C” in the English examination this term.
2.He found himself ________ ________ ________ ________ ________ (当选为委员会主席).
3.Now and then I can't help ________ ________ ________ (回顾) my senior year.
4.The woman has fun ________ ________ ________ ________ (照顾她的孩子们).
5.________ ________ ________ (好像是自然的) for them to have different views.
6.—Why didn't you tell me?
—I ________ ________ ________ (确定告诉你了).
7.Wait until the children ________ ________ (静下心来) before you start the lesson.
8.We live in ________ ________ ________ (租来的房子里).
答案:1.It is a pity 2.elected(as) chairman of the committee 3.looking back at 4.looking after her children
5.It seems natural 6.did tell you 7.settle down
8.a rented house
Ⅴ. 阅读理解
In 2016, athletes from around the world will compete(竞争) for gold medals in the Summer Olympics. Even though the games are seven years away, Brazil's residents(居民) already feel like winners.
The nation was recently named to host this important sporting event. It will be the first Olympics held in South America.
The games will take place in Rio de Janeiro. The city beat out three other sites, Madrid, Tokyo and Chicago, to host the event. When the International Olympic Committee chose Rio de Janeiro, cheering people flooded the city's streets. “This is huge for Rio and for the whole country,” says resident Sueli Ferreira.
The Olympics are expected to attract tens of thousands of people. Brazilian officials have already started to prepare for the crowds. “We know what we need to do,” explains Brazil's president, Luiz Inacio Lula da Silva. “The words from now on are work, work and work.”
Officials want to fix up local sports centers before Rio de Janeiro steps into the spotlight. They also want to reduce the amount of crime(犯罪).
They hope hosting the games will improve life in Brazil. About 30 percent of people there live in poverty, or poor conditions. Tourism during the Olympics is expected to create more than 2 million jobs.
“It's going to be good for the economy(经济), good for the people,” Ferreira says. “This gives us hope that things will be better here.”
【语篇解读】 本文是一则新闻。2016年夏季奥运会将在巴西的里约热内卢举办。
1.According to the passage, the 2016 Olympics will be held in________.
A. Europe  B. Asia
C. North America  D. South America
答案与解析:D 细节理解题。根据第一段以及第二段It will be the first Olympics held in South America可知,2016年夏季奥运会将在南美举办。主办城市是巴西的里约热内卢。
2.The feeling of Brazilians can be described as________.
A. proud  B. surprised
C. worried  D. nervous
答案与解析:A 细节理解题。根据第一段Brazil's residents already feel like winners可推断巴西人 民为申奥成功而感到自豪。第三段的cheering people也是提示。
3.The underlined word “flooded” in Para.3 means________.
A. crossed  B. filled
C. visited  D. cleaned
答案与解析:B 词义猜测题。里约热内卢申奥成功了,人们涌向街头,欢庆胜利。flood这里是“充满”的意思,相当于fill。
4.According to Brazil's president, we can know________.
A. the government needs help from the Brazilian public
B. the government will begin to prepare for the Olympics soon
C. Brazilian officials will try hard to prepare for the Olympics
D. Brazilian officials are now too busy to prepare for the Olympics
答案与解析:C 细节理解题。根据第四段巴西总统说的话可知,巴西的官员们将努力筹备好奥运会。
5.We can learn from the last two paragraphs that ________.
A. Brazilians' life will be better because of the Olympics
B. not all Brazilians are interested in the Olympics
C. most Brazilians are now living in poor conditions
D. Brazilians worry about losing jobs during the Olympics
答案与解析:A 推理判断题。根据倒数第二段They hope hosting the games will improve life in Brazil可知,人们的生活会因奥运会的举办而得到改善。
Ⅵ. 短文改错
Today I'd like to tell you anything about riding a bike in Wuhan. If you visit Wuhan, you'll see many buses, cars and bikes. It's very cheap to use bike. If you take a bus, you often have to wait for half an hour or so. What's more, the buses move very slow and are quite crowded. I was used to go to the stadium by bus. I often arrived there late, feeling tiring. Then a friend suggested I went to the training classes by bike. I accepted his advice. Take a bus takes 30 minutes, while riding a bike takes 15 minutes. It is not out of date at all. Instead, I love riding to attend the classes but in this way I feel more better.
答案:
Today I'd like to tell you anythin about riding a bike in Wuhan. If you visit Wuhan, you'll see many buses, cars and bikes. It's very cheap to use bik. If you take a bus, you often have to wait for half an hour or so. What's mor, the buses move very slo and are quite crowded. I was used to go to the stadium by bus. I often arrived there late, feeling tirin. Then a friend suggested I wen to the training classes by bike. I accepted his advice. Tak a bus takes 30 minutes, while riding a bike takes 15 minutes. It is not out of date at all. Instead, I love riding to attend the classes bu in this way I feel  better.














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more