欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372
当前位置: 高考学习网 > 2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》单元测试卷(含答案)

2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》单元测试卷(含答案)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 外研版

所属地区: 全国

上传时间:2016/12/13

下载次数:178次

资料类型:

文档大小:109KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
Module 1 单元测试卷
(时间:120分钟  满分:150分)
            
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What was the total cost for both tickets?
A.$100.   B.$150. 
C.$200.
2.Where does the man usually go on weekend nights?
A.To a bar.   B.To the movies. 
C.To a restaurant.
3.Why did the woman get a “C” for her report?
A.She forgot the deadline for the report.
B.The man forgot to hand in her report.
C.She didn't hand in her report on time.
4.What does the man mean?
A.Pierre is always busy painting.
B.His art has improved.
C.He does not think Pierre a good artist.
5.Who is the man going to see?
A.Professor Rogers.   B.Miss Smith.
C.Professor Smith.
第二节(共15小题; 每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
6.Why does the man look very worried?
A.He has lost his wallet.
B.He can't find his daughter.
C.He doesn't know where the police station is.
7.What colour is his daughter's cap?
A.Red.   B.White.
C.Yellow.
听第7段材料,回答第8至9题。
8.What is the season now?
A.Spring.   B.Autumn.
C.Winter.
9.What can we know from the conversation?
A.The man likes skating.
B.The man is fond of skiing. 
C.The man hates skating.
听第8段材料,回答第10至12题。
10.On which channel is the baseball game on?
A.Channel 2.  B.Channel 6.
C.Channel 8.
11.What does the woman agree to see at last?
A.The baseball game.
B.A western film.
C.An American film.
12.What's the probable relationship between the two speakers?
A.Teacher and student.
B.Shop assistant and customer.
C.Husband and wife.
听第9段材料,回答第13至16题。
13.What are the two speakers talking about?
A.How to become a millionaire.
B.How to spend money.
C.Collecting stamps.
14.How much does the man spend on stamps a year?
A.50 yuan.   B.180 yuan.
C.600 yuan.
15.What can we know about the man?
A.He doesn't like the stamps his father gave him.
B.He has made many friends by collecting stamps.
C.He has travelled many places.
16.What does the woman want to do?
A.Collect stamps from now on.
B.Buy some stamps from the man.
C.Buy a book on stamps.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.Who are most probably attending the speech?
A.Teachers.  B.Students. 
C.Workers.
18.How many reasons does the speaker give to prove she is fit for the position?
A.Two.  B.Three.
C.Four.
19.When did the speaker join the environmental club?
A.Last year.   B.Two years ago. 
C.Three years ago.
20.Why does the speaker want to give up the environmental club?
A.She wants to put her heart into the new position.
B.She doesn't like the club now.
C.She must spend more time on her studies.
听力材料:
Text 1
W: How much would it cost for my 10-year-old daughter and me to go to Washington?
M: It's only 100 dollars full fare for you and half fare for your daughter if she is under 11.
Text 2
W: Movies and restaurants are fun places to go on Friday and Saturday nights.
M: That's pretty expensive. I usually like to go to a bar with my friends to have a drink or listen to some good music, and sometimes we dance.
Text 3
W: Mike,I'm really shocked. I never thought I'd receive a “C” for my report. What about you?
M: I got a “B” . If you'd turned in the report a week ago as scheduled,you would have received a grade higher.
Text 4
W: Well, it seems that Frank Pierre has become quite a famous painter.
M: Has he? You know I'm a professional artist myself and I question how much gift Pierre really has.
Text 5
M: I hope I'm not late, Miss Smith. I have an appointment for 11 o'clock. Professor Rogers asked me to come.
W: Sorry. Professor Rogers had to go out this morning, and he asked me to see you.
Text 6
W: Good morning, sir. You look worried. What is wrong with you?
M: I can't find my daughter. She is only six years old.
W: In that case,you should ask the police for help. Is she in a red cap and white trousers?
M: Oh, yes. Where is she?
W: Now, she is at the police station. Follow me, please.
M: Oh, my god. Thanks a lot.
Text 7
W: What's the weather like today?
M: It has stopped snowing, but there is a bitter cold wind.
W: Look at the ice there hanging from the houses.
M: And the streets are covered with ice.
W: Do you happen to know what the temperature is today?
M: I missed today's weather forecast over the radio.
W: It feels like 15 degrees below zero at least. I don't mind the cold weather, but I do hate it when it gets slippery.
M: The ice will soon be thick enough for skating. I'm so fond of the winter sports.
Text 8
M: What would you like to do tonight?
W: Watch TV, as usual.
M: Shall we watch the Screen TV Guide first? I think we should know what's on first.
W: OK. There's a western film on at nine on Channel 2. Do you mind if we watch it? I'd really like to see it.
M: Well,I really want to see the baseball game on Channel 6.
W: Then I do hope they would be on at different time.
M: Don't worry. Let's see if there's something more exciting.
W: Oh, there is an American film on Channel 8, shown for the first time! The press has given it very good review! Shall we watch this together?
M: But I want to see the baseball game.
W: OK, it's up to you, then. But let's watch the news before it. I do wish we had another TV set.
Text 9
W: I heard you had spent so much time and money in collecting stamps.
M: No,not so much,only in my spare time with fifty yuan on it a month.
W: When did you begin collecting stamps?
M: When I was six years old.
W: Oh,you must have a big collection by now.
M: Yes, besides those coming from my father, I have fifty albums of stamps.
W: 50! Great! And I think you must be a millionaire now.
M: Yes, but not a millionaire of money,but of spirit,from it I've learned a lot, seen many beautiful places and made a lot of friends and so on and so forth.
W: What you've said makes me want to have a try. Is it too late for me to collect stamps now?
M: No, not at all. “The latecomers surpass the old-times.” Have you ever heard the saying?
W: I do hope that's true.
Text 10
W: Hello,everybody. My name is Lucy Green,and I stand before all of you today in the hope that you will choose me to be your president. There are several reasons why I think I am fit for the position of president of the Students' Union. First of all, I have been given many leadership roles before, such as captain of the girls' volleyball team, editor of the school magazine, and secretary of the environmental club. So I know how to get along with different students and members. Secondly,I am a good listener. I am willing to listen to any problems and complaints, and then do what I can to solve them. Thirdly, if I am elected president, I am willing to give up all my other activities so that I can focus on my duties as president. I have been in the environmental club for three years now,but I am willing to give up the club if I get elected. In other words, I will put my heart into my duties if I am elected president, and I will not make you disappointed. Think wisely on the day of elections and vote for me. You will not regret it.
答案:1-5 BACCA 6-10 BACAB
11-15 ACCCB 16-20 ABBCA
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Scientists have learned a lot about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that people should eat every day.They are: 
(1) green and yellow vegetables of all kinds; (2) citrus(柑桔) fruits and tomatoes; (3) potatoes and other fruits and vegetables; (4) meat of all kinds, fish and eggs; (5) milk and foods made from milk; (6) bread or cereal(谷类), rice is also in this kind of food; (7) butter, or something like butter.
People in different countries and different places of the world eat different kinds of things. Foods are cooked and eaten in many different kinds of ways. People in different countries eat at different times of the day. In some places people eat once or twice a day; in other countries people eat three or four times a day. Scientists say that none of the differences is really important. It doesn't matter whether foods are eaten raw(生的) or cooked, canned or frozen. It doesn't matter if a person eats dinner at 4 o'clock in the afternoon or at eleven o'clock at night. The important thing is what you eat every day.
There are two problems, then, in feeding the large number of people on earth. The first is to find some ways to feed the world's population so that no one is hungry. The second is to make sure that people everywhere have the right kinds of food to make them grow to be strong and healthy.
文章第一段叙述人们每天必需的七类食品;第二段说明了最重要的是吃的是什么;最后一段介绍了要解决的两个问题。
21. According to the scientists, which of the following groups of food is the healthiest for your lunch?
A. chicken, apples, cereal, cabbages
B. potatoes, carrots, rice, bread
C. oranges, bananas, fish, tomatoes
D. beef, pork, fish, milk
答案与解析:A 细节判断题。根据文章中科学家所提供的人们每天必需的七类食品,可知作中餐食品的 A 类最佳。
22. People in different countries and different places of the world ________.
A. has the right kinds of food to eat
B. cooks their food in the same way
C. has their meals at the same time
D. eat food in different ways
答案与解析:D 细节题。根据文章内容,不同的国家和地区,人们进食的方法也不一样。
23. If there is Paragraph 4, what do you think is going to be talked about?
A. When people eat their lunch.
B. What to do with the two problems.
C. How to cook food in different ways.
D. Why people eat different kinds of food.
答案与解析:B 推断题。在第三段里提到要解决的两个问题,如果有第四段,那么应该就是议论如何来解决这两个问题。
B
Randy Kraus was paralyzed(瘫痪的). His left side was useless. He'd been a police officer before, and he could do strong and able. Now, he felt he could do nothing.
His trouble started with Parkinson's disease, but it didn't end there. In July, 2002, the 60­year­old Kraus went into the hospital for an operation, on his brain to control the shaking. But he had a stroke(中风). He was paralyzed. The doctors said,“You may never walk again and you might not even be able to talk.”
Kraus found that he couldn't lift a fork or take a drink by himself. Physical treatment was so painful and slow. What did he have to live for? So Kraus held the gun against his head. Feeling the cold metal on his skin, he began to consider the pain he would cause for his wife, daughters and grandchildren. He didn't pull the trigger(扳机).
Andrew Garud, his exercise physiologist(生理学家), told him,“You are where you are. The pace would be slow; the pain would be real. But as long as you are alive, you have the ability to get better.”
After three months of working with Garud, Kraus wanted to see if he could stand. He could. Then he took three steps,sat down and cried like a baby.
One step, as they say, led to another. Next he managed a short walk along the edge of a boxing ring(拳击台) in the health club. It was the hardest fight of Kraus's life. People at the gym cheered him on. Garud kept saying he could do more. Now, Kraus can brush his teeth, shave himself, and get around the house with a walker. Only the paralyzed can fully understand little triumphs.
24.According to the fourth paragraph, what did Andrew Garud mean?
A.Everyone in the world has the right to be alive.
B.It's necessary for people to do exercise to keep healthy.
C.One should try to lead a better life.
D.As long as a person is alive, he will have a chance to be better.
答案与解析:D 推理判断题。根据第四段的内容,尤其是最后一句话可知,Andrew Garud认为:人只要活着,就有可能改变现状。
25.What does the underlined word“triumphs”in the last paragraph mean?
A.Difficulties.      B.Successes.
C.Disappointments.  D.Reputations.
答案:B
26.What personality does Kraus probably have?
A.Optimism.  B.Strong­mindedness.
C.Sympathy.  D.Generosity.
答案与解析:B 推理判断题。通读全文可知,Kraus虽然瘫痪了,但是在别人的帮助下重新振作起来,克服肉体和精神上的双重痛苦,学会走路以及日常的生活技巧,所以他是个意志坚强的人。
27.According to the passage, we can learn that ________.
A.the stroke during the operation on his brain led to Kraus' paralysis
B.Kraus' operation in 2002 was performed by Andrew Garud
C.doing exercises can help cure Parkinson's disease
D.Kraus will lead a normal life as a healthy person in the future 
答案与解析:A 细节理解题。根据第一、二段可知,Kraus在接受帕金森症的手术时中风了,导致瘫痪,所以A是正确的。
C
Hello, everybody. Welcome to surf on a new Web site — SCIENCE NEWS FOR KIDS!
Our goal is to offer timely items of interest to kids, accompanied by suggestions for hands on activities, books, articles, Web resources, and other useful materials.
Our emphasis is on making the Web site attractive by offering kids opportunities to comment on and grade the subject matter, get ideas for science projects, and try out math puzzles. At the same time, we offer teachers creative ways of using science news in their classrooms.
The Science News for Kids Web site, supported by several corporations and foundations, strengthens the usefulness of Science News in the middle-school classroom and offers entertaining reading and activities for students interested in science.
A section of the Science News for Kids Web site is devoted to particular interests. At present, we have six such zones: a weekly brainteaser(难题) for those who enjoy solving and inventing puzzles (PuzzleZone ), entertaining science-fiction composition exercises for those interested in writing (SciFiZone), and weekly science short description along with science project ideas and tips (ScienceFairZone). The GameZone contains a small selection of logic and memory games. The TeacherZone has materials, including question sheets related to the feature article of the week, so that teachers can bring science news topics to the classroom. The LabZone features a weekly hands on activity or science project idea. In the future, we might add additional zones, for example, for kids interested in robotics, the environment, computers, math, or veterinary(兽医的) medicine and animals.
Contact us at editor@ snkids. com.
Science News for Kids
1719 N Street,N. W.
Washington, DC 20036
Phone :202-785-2255
Fax: 202-659-0365
28.Science News for Kids is a Web site mainly devoted to ________.
A.introductions to the newly-published science books
B.useful teaching materials for teachers in schools
C.electronic games for those interested in computers
D.timely news for children interested in science
答案与解析:D 事实细节题。从第二段第一句Our goal is to offer timely items of interest to kids可知,Science News for Kids这个网站的主要目的是向孩子们提供及时有趣的科技新闻。
29.What makes the Web site an attractive one to the teachers?
A.Offering recreational reading materials in science.
B.Trying out interesting and challenging mathematical puzzles.
C.Offering opportunities to comment on and grade the subject matter.
D.Giving creative ways of using science in classrooms.
答案与解析:D 事实细节题。综合文章第三段的内容可知,这个网站吸引老师的地方在于能为老师提供在教学中使用科学新闻的创新方法。
30.Which of the following messages can't you find on Science News for Kids?
A.Brazil's air traffic controllers are back at work after a 6-hour strike.
B.Taking a big bite isn't always the best strategy in this two-player game.
C.Astronomers have discovered a “family” of related objects in a region of the solar system.
D.What is one-half of two-thirds of three-quarters of four-fifths of five-sixths of 10,000?
答案与解析:A 推理判断题。通读全文可知,这个网站主要是关于科学技术方面的内容,为了增加趣味性还设计了一些数学智力测验和一些益智游戏,B,C,D三项对应上述内容。只有A项“巴西空中交通管理员经过六个小时的罢工后复工”与这个网站内容无关。
31.Which section of the Web site is suitable to you if you have much imagination and intend to be a writer in the future?
A.PuzzleZone.  B.LabZone.
C.SciFiZone.  D.ScienceFairZone.
答案:C

D
Although heat wasn't an issue at first, as it would become later, coming from New York to India would shock any foreign tourists. Quickly, however, I noticed how nice and helpful everyone was to us. The guest house we stayed in was full of people willing to help. The other two volunteers also helped to calm my nerves about being in India so far away from my home. After the first few days I was eager to get to Bal Ashram.
Upon getting to Bal Ashram, I was able to meet the boys, who called Bal Ashram their home. The center itself helps to rescue boys from child labor in various areas of India and give them a jump-start into education for free where they will then return to their families and continue their education. They are taught that without education there can be no future. Through education, Bal Ashram also builds a sense of community which can be seen with everyone who works and is taught here. Teaching English here to the children gave me great pride in knowing that these children would be helped within their own experiences here at Bal Ashram and their future lives. Each child was always willing to learn more.
Boys there were always seen laughing. Afternoon sports and nightly social events, including dancing, were just one of the many highlights with me and the children. Even my inner life was enriched, let alone theirs. Living in Bal Ashram also gave us a first hand view of village life in India as well as the culture and religion that surrounds this country.
My time spent at Bal Ashram was one I will never forget. Through the simplicity and life of the people and the children who are full of innocence and joy, I have taken with me so much more than when I arrived.
32.Why did the author come to India?
A.To learn about Indian culture and religion.
B.To learn about the life in Indian villages.
C.To work as a volunteer English teacher.
D.To rescue Indian boys from hard labor.
答案与解析:C 事实细节题。根据第二段倒数第二句的Teaching English here to the children gave me great pride in knowing可知,作者是从纽约来到印度的一个志愿者,教孩子学习英语。
33.What did the author suffer from most while staying in India?
A.The unfair treatment by other volunteers.
B.The hot weather.
C.The communication barriers.
D.The culture and religion differences.
答案与解析:B 推理判断题。根据文章首段的Although heat wasn't an issue at first, as it would become later可知,作者遭受了印度炎热的气候。
34.According to the text, what is Bal Ashram?
A.A small town where the author stayed.
B.A host family that offered the author food and shelter.
C.A nonprofit educational and service organization.
D.An educational program offered to poor children in Indian.
答案与解析:C 事实细节题。根据第二段第二句的The center itself helps to rescue boys from child labor in various areas ...for free可知,Bal Ashram是个非盈利组织,旨在帮助那些做童工的孩子,为他们提供教育和其他服务。
35.The boys the author communicated with were ________.
A.uninterested in education
B.optimistic and in high spirits
C.unable to forget their pain and sufferings
D.out of touch with their parents forever
答案与解析:B 推理判断题。根据第二段的末句Each child was always willing to learn more.以及第三段第一句Boys there were always seen laughing可知,在Bal Ashram的孩子们都很乐观和开心。
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Have you ever seen the pictures of those suffering people who struggle every day for just a few drops of water? Water is not a never-ending resource, but a resource more valuable and limited than anything else on the planet. __36__ But drinking water is becoming less and less. It is important that people understand this. __37__
According to a senior official, China is facing a more serious water crisis than any other countries in the world. __38__ Measures must be taken to save water.
__39__ By following these simple suggestions, you will save money on your water bill. Vegetables and fruit should be washed in a bowl rather than under a running tap. Never put the water down the drain when there may be another use for it such as watering a plant or cleaning.
Avoid washing the toilet unnecessarily. __40__ Take shorter showers. Do not let water run while shaving,brushing your teeth or washing your hair or face. Recently, Singaporeans were urged to shower a minute less as part of a national water protection effort.
By thinking carefully about your water use in the home and changing some water wasting habits, it is easy to save water.
A.Do not use your toilet as a wastebasket.
B.Saving water is the proper thing to do now.
C.Some other countries are facing water problems.
D.The crisis is caused by widespread drought, pollution, rapid economic growth and waste.
E.Water is the most important thing for life.
F.People can overcome drought by saving water.
G.It is important to use water wisely.
答案:36-40 EBDGA
第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
When I was growing up, I was ashamed to be seen with my father. He was severely disabled and very __41__. When we would walk together, he put his hand on my arm for __42__, and people would stare. I would be afraid of the unwanted __43__. If he ever noticed or was bothered, he never let __44__ his feelings. It was __45__ to coordinate(使协调) our steps, and because of that, we didn't __46__ much as we went along. But as we started out, he always said,“You set the __47__. I will try to follow you.”
Our usual walk was to or from the subway, which was __48__ he got to work. He went to work, despite sickness or bad weather. He almost never missed a day, and would __49__ it to the office even if others could not.
He never talked about himself as an object of __50__. Nor did he show any envy of the more fortunate or __51__. What he looked for __52__ others was a “good heart”, and if he found one, the __53__ was good enough for him. Now that I am older, I believe that is a proper __54__ by which to judge people, though I __55__ don't know exactly what a “good heart” is.
He has been gone many years now, __56__ I think of him often. I wonder if he __57__ I was unwilling to be seen with him during our __58__. If he did, I am sorry for my feeling__59__ to be with him in public and how I regretted it. I think of him when I complain about trifles(琐事), when I am envious of another's good fortune, and when I don't have a “good heart”.
At such times I put my hand on his arm to __60__ my balance, and say,“You set the pace, and I will try to follow you.”
41.A.strong      B.energetic
C.short  D.handsome
42.A.balance  B.strength
C.comfort  D.courage
43.A.care  B.attention
C.situation  D.friendship
44.A.in  B.down
C.off  D.out
45.A.easy  B.difficult
C.possible  D.necessary
46.A.see  B.tell
C.say  D.give
47.A.rule  B.time
C.step  D.pace
48.A.how  B.why
C.when  D.where
49.A.get  B.make
C.take  D.walk
50.A.joy  B.faith
C.belief  D.pity
51.A.poor  B.painful
C.able  D.hardworking
52.A.on  B.in
C.at  D.with
53.A.owner  B.keeper
C.winner  D.other
54.A.method  B.value
C.standard   D.level
55.A.already  B.also
C.ever  D.still
56.A.so  B.but
C.now  D.then
57.A.know  B.smelled
C.agreed  D.recognized
58.A.walks  B.talks
C.stays  D.visits
59.A.afraid  B.proud
C.ashamed  D.disappointed
60.A.find  B.refill
C.have  D.regain
答案与解析:
41.C 从下一句话可知,“my father”个子非常矮小。
42.A 句意:父亲把手放在我的胳膊上是为了保持身体平衡。
43.B 由句意知,作者不愿意被行人注意到父亲是个残疾人。
44.D let out意为“泄露(感情、秘密等)”。
45.B 由于父亲是残疾人,身材又矮小,所以和“我”走在一起,步伐一致是很难做到的。
46.C say意为“说话;交谈”。
47.D You set the pace意为“你来定步子的速度”,本句体现了父亲对孩子的体谅。
48.A how表示“方式”;由这一句的上一句可知。
49.B make it意为“做到(某事)”。
50.D 由句意可知,父亲从未因为自己的残疾而把自己看成一个倒霉蛋而自怨自艾。
51.C able,形容词,“有能力的”。
52.B in others意为“在别人身上”。
53.A owner,“主人”,指有一颗善心的主人。
54.C standard,“标准”,指判断一个人好坏的标准。
55.D 由句意知,作者知道了父亲判断一个人的标准,但他还不知道什么是一颗善良的心。
56.B but表转折,句意:父亲已去世很多年了,但我还是经常想起他。
57.A know指知道儿子不愿和他一起走的原因。
58.A walks指父亲和孩子多次一起走在路上。
59.C ashamed,形容词,“羞愧的”。
60.D regain,动词,“重新获得”。
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。
Bill: Is that you, Helen?
Helen: Bill, what are you doing right here?
Bill: I didn't recognize you until you came near me. You __61__(change) so much.
Helen: You __62__. Are you coming for Mr. Chen's art class?
Bill: Yes, I chose to learn art last year __63__ my parents believe this major will help me pass the Entrance Exam more easily.
Helen: Your parents are very cool for they support you in learning art. I'm not as lucky __64__ you. I made the choice by __65__(I). And my mother still doubts about it.
Bill: Well,my parents __66__(do) believe a career in art will be promising. __67__ the way, how long have you been learning oil __68__(paint) in Mr. Chen's class?
Helen: For about one year. I am still weak in this field,so Mr. Chen suggests my coming back to learn something more. Then he will make sure I can pass __69__ art examination.
Bill: I see. I am a __70__(begin) here. Then you can help me.
Helen: Sure. Come with me. Let's go and greet Mr. Chen.
答案:61.have changed 62.too 63.because 64.as 65.myself 66.do 67.By 68.painting 69.the
70.beginner
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
 Last week, I met a stranger who seemed to be losing. I offered to guide him to a place he wanted to go to, but to my surprise,he refused my offer to helping. I asked him why not. He told me that he was afraid I would ask him money if I helped him in this way. Then I fell into deep thoughts: Was it money which came between us? I agree that money is become more and more important in our society, and it should not be everything. We should try my best to help others and trust each other. If everyone does this,our society will be better and better.
答案:
 Last week, I met a stranger who seemed to be . I offered to guide him to  place he wanted to go to, but to my surprise,he refused my offer to . I asked him why . He told me that he was afraid I would ask him  money if I helped him in this way. Then I fell into deep : Was it money  came between us? I agree that money is  more and more important in our society,  it should not be everything. We should try  best to help others and trust each other. If everyone does this,our society will be better and better.
第二节:书面表达(满分25分)
假定你是李华。在一个英文网络论坛上,你看到一个名叫Grown­up的中学生发帖(post)寻求帮助。请根据帖子内容、写作要点和要求回帖。
Grown­up  Post at 18­5­2009 20081#			Hi, everyone,I'm 17 years old and I am going to university this autumn. But my mother continues to treat me as a seven­year­old. What should I do?TOP				写作要点:
(1)告诉Grown­up要理解母亲;
(2)给Grown­up提出解决问题的具体建议。
要求:
1.词数100左右;
2.内容充实,结构完整,语意连贯。
Hi, Grown­up,
As a student of your age, I understand your situation.__________________________ _____________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
范文:
Hi,_Grown­up,
As_a_student_of_your_age,I_understand_your_situation. The problem you are facing is common among our teenagers. However, it should be wise not to do anything that may hurt her feelings. Here are a few suggestions.
First, it's advisable to talk more with your mom. Heart­to­heart talks help you understand each other better. They are also opportunities to let her know your ideas and attitudes toward many things.
Second, you should learn to do your own things well, proving to your mom that you are already a “grown­up”. It's even better if you could share more of the housework, such as cleaning, washing and cooking.
Hope my ideas will work.














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more