欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372
当前位置: 高考学习网 > 2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》Section Ⅲ grammar & writing(含答案)

2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》Section Ⅲ grammar & writing(含答案)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 外研版

所属地区: 全国

上传时间:2016/12/13

下载次数:176次

资料类型:

文档大小:65KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
课时作业.用括号内所给词语的适当形式填空
1.It is ________ (self) to do things in your own way and not to consider the wishes of other people.
2.What a ________ (wonder) memory he has! He recognized me at once though we had been separated for 30 years.
3.Qingdao is a place that is ________ (worth) to be visited.
4.Mr Smith didn't feel ________ (energy) enough to go to work, so he would stay at home this afternoon to have a rest.
5.Generally speaking, people like to enjoy the ________ (beautiful) of nature.
6.The little boy has an ________ (artist) talent, which can be seen from his performance of dancing and singing.
7.It's very ________ (consideration) of you not to talk aloud while our baby is sleeping.
8.The author gave ________ (variety) reasons for having written the book.
9.The ________ (popular) of mobile phones has grown in the last five years.
10.I had a letter from William, one of my most ________ (value) friends.
答案:1.selfish 2.wonderful 3.worthy 4.energetic
5.beauty 6.artistic 7.considerate 8.various
9.popularity 10.valued
Ⅱ.把下列句子译成汉语,并写出划线单词的词性
1.Come and sit in the shade. It's quite cool here.
________________________________________________________________________
In hot summer days big trees can cool us with their shade.
________________________________________________________________________
2.Do you have any more white paint?
________________________________________________________________________
She was told to paint the gate blue.
________________________________________________________________________
3.Do you know how to work out an average?
________________________________________________________________________
What's the average rainfall for July?
________________________________________________________________________
4.The vase falls over a lot because the base is too small.
________________________________________________________________________
They decided to base the new company in York.
________________________________________________________________________
5.I met her on my way back.
________________________________________________________________________
He backed me in the argument.
________________________________________________________________________
答案:
1.来坐在阴凉处,这里很凉快。(adj.)
在炎热的夏天,大树可以让我们在树荫处乘凉。(vt.)
2.你们还有白油漆吗?(n.)
有人让她把大门漆成蓝色。(vt.)
3.你知道如何计算平均数吗?(n.)
7月份的平均降雨量为多少?(adj.)
4.这花瓶的底部太小了,所以时常歪倒。(n.)
他们决定将新成立的公司总部设在约克郡。(vt.)
5.我在回来途中遇到她。(adv.)
在辩论中他支持我。(vt.)
Ⅲ.请你猜一猜下列划线的词的词义
1.For them, playing well and winning are often life-and-death affairs.
________________________________________________________________________
2.Down-to-earth spirit is a necessity. Sharp words from a teacher can usually bring a day-dreaming student down-to-earth.
________________________________________________________________________
3.For a time we wrote, and her letters were the highlight of those terrible endless years.
________________________________________________________________________
4.The computer also counts the loads and gives a signal by phone when the box is full. And a special piece of equipment breaks up the nonrecyclables.
________________________________________________________________________
5.Another myth about eyes is that they can be transplanted. It is quite difficult to connect an eyeball to a new brain.
________________________________________________________________________
答案:1.生死攸关的
2.实事求是的;做白日梦的;现实的
3.最精彩的部分
4.不可循环使用的东西
5.移植 
Ⅳ.语法填空
W: What do you do in the __1__, Peter?
M: I __2__ (usual) read newspapers and magazines or watch TV every evening. What do you like to do, Jane?
W: I enjoy __3__ (listen) to the radio to know what's going on in the world. I also like reading newspapers.
M: Do you read everything __4__ the newspaper? 
W: No. I hate the __5__ (advertisement) in it.
M: __6__ do I.
W: There are also too __7__ ads on the radio.
M: It's the same with the TV. You can skip the ads in the __8__, but you can't do this with TV or radio.
W: __9__ you turn them off or you have to put up with __10__.
M: You're right.
答案:1.evening 2.usually 3.listening 4.in 5.advertisements 6.So 7.many 8.newspaper 9.Either
10.them
Ⅴ.阅读理解
Yao Ming told at a news conference that a series of foot and leg injuries forced him to end his playing career at the age of 30.“I will formally end my career,” said Yao, who became a household name in China before starting his NBA career with the Houston Rockets in 2002. Yao played eight seasons in the NBA.
“Today is an important day for me and holds a special meaning for both my basketball career and my future,” Yao said. “I had to leave the court since I suffered a stress fracture (断裂) in my left foot for the third time at the end of last year. My past six months were a painful wait. I have been thinking about my future over and over. Today I am announcing a personal decision, ending my career as a basketball player and officially retire. But_one_door_is_closing_and_another_one_is_opening.”
Yao said he would return to work with his former Chinese team, the Shanghai Sharks, with the possibility of becoming general manager. He already owns the club and wants to contribute more.
“My playing career started with the club. I hope I can do something for it,” Yao said.
He later appeared with his family on the stage to the applause and cheers of the crowd. He thanked a lot of people—his family, former coaches, even players like Shaquille O'Neal—“for making me a better player. I will be always with you. Thank you.”
Rockets general manager Daryl Morey was among those attending the farewell (告别) conference. Morey made the long trip from Houston. Morey said 20 hours on planes was tiring but he would be sorry if he wasn't here. “It's a big moment,” Morey added. “Yao had a sense of humor, a great attitude and sense of responsibility. I hope we can continue his culture in the NBA.”
1.Which of the following can be the best title of the passage? 
A. Yao Ming: a household name.
B. Yao Ming retires from basketball.
C. A farewell conference.
D. Yao Ming's personal decision.
答案与解析:B 主旨大意题。纵观全文可以看出,文章向我们讲述的是姚明因饱受伤痛之苦,正式退役一事,所以B项最能概括全文。
2.What does the underlined sentence in Paragraph 3 mean? 
A. He has retired from playing basketball and his new career will begin.
B. He can't go to the US because of his retirement.
C. He is welcome in his motherland.
D. He would return to work with the charity.
答案与解析:A 句意理解题。该句上文告诉我们姚明退役,下文告诉我们他崭新事业的开始,由此可以推出,该句表达的意思和A项所表达的意思相同。
3.According to the passage, which of the following words can NOT be used to describe Yao Ming?
A. Famous.  B. Responsible.
C. Humors.  D. Cautious.
答案与解析:D 推理判断题。根据第二段内容可知A项内容正确;根据最后一段的“Yao had a sense of humor, a great attitude and sense of responsibility”可知B、C两项内容正确;D项cautious(谨慎的,小心的)没有信息支持。故选D项。
4.Which of the following is TRUE according to the passage? 
A. The reason why Yao Ming retired is that he is too old.
B. Yao played six seasons in the NBA.
C. Yao Ming's former Chinese team was the Shanghai Sharks.
D. Yao Ming will continue to play basketball in China.
答案与解析:C 细节判断题。由第四段第一句可知C项正确。
5.What does the author want to tell us in the last paragraph?
A. Daryl Morey is the general manager of Rockets.
B. Daryl Morey was very tired at the conference.
C. Daryl Morey thinks highly of Yao Ming.
D. The conference was a big moment of the year.
答案与解析:C 推理判断题。从该段中他的话可以看出,他对姚明给予了很高的评价。
Ⅵ.七选五阅读
Swimming, cycling, jogging, skiing, dancing, walking or any of dozens of other activities can help your heart. __1__. Whether it is a structured exercise program or just part of your daily routine, all exercise adds up to having a healthier heart. Here are some tips for exercise success.
●Choose activities that are fun and add variety. Develop several activities that you can enjoy. __2__
●Wear comfortable, properly fitted shoes and comfortable, loose­fitting clothing appropriate for the weather and the activity.
●Find a convenient time and place to do activities. __3__. If you miss an exercise opportunity, work activity into your day another way.
●Use music to keep yourself entertained.
●__4__. Decide what kind of support you need. Do you want them to remind you to exercise? Exercise with you regularly or occasionally? Be understanding when you get up early to exercise? Spend time with the children while you exercise? Try not to ask you to change your exercise routine? Share your activity time with others. Ask your family members, friends or co­workers for help.
●Don't overdo it, especially at first. You can slowly increase the time and intensity(强度) of your activities as you become more fit. __5__
●Keep a record of your activities. Reward yourself at times. Nothing will inspire you more than success!
A. Try to make it a habit, but be flexible.
B. They all cause you to feel warm and breathe heavily without being out of breath.
C. Be an active role model for your children.
D. That way, exercise will never seem boring.
E. If you are overweight or have a high risk of heart disease, see your doctor for medical advice before exercising.
F. Surround yourself with supportive people.
G. Gradually, work up to exercising on most days of the week for 30­60 minutes.
答案:1.B 2.D 3.A 4.F 5.G
Ⅶ.短文改错
The English Corner in Zhongshan Park is the place which people go to practise their spoken English there. Every Sunday afternoon they gather around, talk to each other in English. Among them have students, teachers, doctors,and so on. I first went to an English Corner when I was in Junior Grade Two. I went there every Sunday and chat with some people in English. In the past three years I have never absent. I'm sure I've made some progress in my listening or speaking. And we have made many friends there. The English Corner is really good place. I hope many friends will join us.
答案:
The English Corner in Zhongshan Park is the place  people go to practise their spoken English   . Every Sunday afternoon they gather around,  to each other in English. Among them  students, teachers, doctors,and so on. I first went to  English Corner when I was in Junior Grade Two. I went there every Sunday and  with some people in English. In the past three years I have never  absent. I'm sure I've made some progress in my listening  speaking. And  have made many friends there. The English Corner is really good place. I hope  friends will join us.














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more