欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372
当前位置: 高考学习网 > 2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》Section Ⅱ integrating skills & cultural corner(含答案)

2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》Section Ⅱ integrating skills & cultural corner(含答案)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 外研版

所属地区: 全国

上传时间:2016/12/13

下载次数:171次

资料类型:

文档大小:65KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
课时作业Ⅰ.用所给词的适当形式填空
1.________ (complicate) problems are not easy to solve.
2.Are they ________ (profession) workers?
3.They have ________ (appoint) a new teacher at my daughter's school.
4.Sadly, the village was ________ (entire) destroyed.
5.This is a ________ (controverse) subject. 
6.She is always polite and ________ (consider) towards her employees.
7.However, perhaps the biggest factor in their success is ________ (variety).
8.Her books have been in ________ (popular) recently.
9.Every job has its difficulties and ________ (frustrate).
10.After that he ________ (obtain) a teaching post in a university.
答案:1.Complicated 2.professional 3.appointed
4.entirely 5.controversial 6.considerate 7.various
8.popularity 9.frustration 10.obtained
Ⅱ.选词填空

1.He has been talking ________.
2.He is no longer a boy.He has ________.
3.I ________ go to college in my family.
4.I can buy a new one ________.
5.An article in the newspaper ________ this problem.
答案:1.all the time 2.grown up 3.was the second to
4.if necessary 5.drew my attention to
Ⅲ.完成句子
1.With the development of our society, ________ (即食食品) is more and more popular.
2.—You should ________ (因……而向她道歉) hurting her by what you said.
—I will, but she didn't have good manners either.
3.He's________ (被任命为)judge in the State Supreme Court in California.
4.You cannot________ (拥有) the house until all the papers have been signed.
5.Kevin________ (全神贯注于) the cartoon Mickey& Donald.
答案:1.instant food 2.apologize to her for 3.been appointed as 4.take possession of 5.was absorbed in 
Ⅳ.句型转换
1.I shall mention this question at the next meeting.
I shall ________ ________ this question at the next meeting.
2.Jenny burst into laughter as soon as she walked in.
Jenny burst out laughing ________ ________ she walked in.
3.If it is possible, let me know beforehand.
________ ________, let me know beforehand.
4.Don't be impolite to your teacher.
Don't ________ ________ ________ your teacher.
5.He is accustomed to living in the country.
He ________ ________ ________ living in the country.
6.She waved to attract the attention of the waitress.
She waved to ________ the waitress' ________.
答案:1.bring up 2.the instant 3.If possible 4.be rude to 5.is used to 6.draw; attention
Ⅴ.阅读理解
A
I received a call today asking if I would be willing to bring food to a family in need. The mother was having a major operation and would be lying down for several weeks. Of course, I responded with an immediate “Yes!”. As I planned the meal in my head, I reflected on how many times over the years I had been asked to prepare food. I have done so countless times with a very open heart.
But the truly amazing thing is that I have received double over the course of my life. When my mother passed away, our house was filled with fresh dinners for weeks. A woman from the church of our community stopped by each evening with some food. The gift of food was her small way of trying to ease our pain.
Later in my life, when I was on bed rest during my pregnancy with twins, women of the church again stepped in to help. They arranged babysitting for my two-year-old daughter, and brought lovely dinners to our house. Even when I was put in the hospital, my husband would bring cooked meals to my hospital room. How we relied on these dinners to feed my tired husband and young daughter.
Food is all about comfort. It feeds our bodies, but it can also feed our souls. When you hear people talking about their favourite holidays, it usually includes their feelings connected with sharing food. I know that I will have many more opportunities in my lifetime to prepare food for others. It is truly a gift I want to prepare and deliver to someone in need.
【语篇导读】 作者的母亲过世的时候,社区教堂中的女人给她带过食物;作者怀孕的时候,社区教堂中的女人也同样给她带过食物,并帮她照顾她两岁的女儿。因此,今天有人需要帮助的时候,作者也非常愿意伸出援手。
1.The author has given lots of food to others because ________.
A. she is poor at cooking
B.she is a church member
C.she is friendly to others
D.she has received others' food
答案与解析:D 细节理解题。根据第二段第一句“But the truly amazing thing is that I have received double over the course of my life.” 可知,作者乐于赠送食物给别人是因为她自己也曾经收到他们的许多馈赠,故选D项。
2.We can learn from the first paragraph that the author ________.
A. had to stay in bed for several weeks
B.knew the family in need very well
C.was glad to be able to lend a hand
D.was tired of preparing food
答案与解析:C 推理判断题。根据第一段第三句“Of course, I responded with an immediate ‘Yes!’”可推断作者非常高兴能帮助别人,故选C项。
3.Which of the following is TRUE about the author?
A. Her mother died when she was in hospital.
B. She didn't get enough food during her pregnancy.
C. She received food as well as comfort in her hard times.
D. She thinks offering food is the best way to show love.
答案与解析:C 细节理解题。根据第二段第二句“When my mother passed away, our house was filled with fresh dinners for weeks.”和第三段第一、二句“Later in my life, when I was on bed rest during my pregnancy with twins, women of the church again stepped in to help. They arranged babysitting for my two-year-old daughter, and brought lovely dinners to our house.”可知作者在她自己有困难的时候接受过他人的食物与照顾,由此判断选C项。
4. What do we know about the author's family?
A. Her family is too poor to buy enough food.
B. Her family lives not far from a church.
C. Her husband is not good at cooking.
D. She has a babysitter taking care of her twins.
答案与解析:B 推理判断题。根据第二段第三句“A woman from the church of our community stopped by each evening with some food.”可知教堂在作者生活的社区里面,即离她家不远,故选B项。
5.According to the passage, which of the following conclusions can we get?
A. A good beginning makes a good ending.
B. One good turn deserves another.
C. Actions speak louder than words.
D. Every man has his faults.
答案与解析:B 推理判断题。通过上下文可知,作者在自己困难的时候接受过别人的帮助,故如今她也非常乐意帮助别人,由此可得出这么一个结论:善有善报。故选B项。
B
Sitting in the play area of the doctor's office, my children, Paul, four, and Bailey, three, built a Lego tower while we waited to be called for Paul's examination.
“Good job, you guys,” I said, trying not to sound too tired. My husband was away on business, and it was difficult being alone with the kids. At times I felt like I was living in the jungle (丛林) rather than the suburbs.
“Don't put the Lego in your mouth, Bailey,” I said. Paul grabbed (抓取) it from him. “That's not nice, Paul,” I said. He gave back the Lego. I looked around the waiting room. A woman was eating something, a couple were talking, and an old gentleman in a blue jacket was reading a magazine. I wished I could sit quietly for a while. I wanted to be able to take a rest, or go shopping alone. At once, I was ashamed of myself. What kind of mother was I?“God,” I thought, “help me to be the very best mom I can be.”
The nurse came into the waiting room to get us. Just at that moment, the old gentleman in the waiting room put down his magazine and came up to me. With a smile on his face, he said, “Your children are most certainly lucky to have such a wonderful mother.” “Thank you,” I replied in a low voice and watched him walk back to his seat. We followed the nurse into the examination room. While she weighed Paul, I told her how that man had made my day.
Motherhood is still a jungle sometimes, but now when I feel tired I remember the encouraging words of the old gentleman.
【语篇解读】 作者带着孩子很辛苦,一位陌生老者的话鼓舞了她。
6.The writer went to the doctor's office because ________.
A. one of her children liked to play there
B. her son Paul needed an examination
C. she was tired and needed to see her doctor
D. she wanted to have all her children examined
答案与解析:B 细节理解题。根据第一段的we waited to be called for Paul's examination可知作者是带着儿子Paul去医院做检查。
7.From Paragraph 2, we know the writer felt that looking after her children alone was ________.
A. unfair  B. happy
C. hard  D. interesting
答案与解析:C 细节理解题。根据第二段的My husband was away on business,and it was difficult being alone with the kids.可知作者认为独自带孩子很辛苦,故选C。
8.The writer criticized Paul when he ________.
A. put the Lego into Bailey's mouth
B. took away the toy from Bailey
C. made trouble in the waiting room
D. didn't follow her advice
答案与解析:B 细节理解题。根据第三段的Paul grabbed it from him. “That's not nice,Paul,”I said.可知作者批评Paul抢了Bailey手中的玩具。
9.In the old gentleman's opinion, the writer ________.
A. lived a very hard life
B. was a very good mother
C. didn't love her children enough
D. was lucky to have so lovely children
答案与解析:B 推理判断题。根据第四段老者所说的Your children are most certainly lucky to have such a wonderful mother.可推断老者认为作者是个好妈妈。
10.What can we learn from the passage?
A. The writer often went shopping alone.
B. The writer's husband was always on business.
C. The writer doesn't know how to be a good mother.
D. The writer was greatly encouraged by the old gentleman's words.
答案与解析:D 推理判断题。根据末段的but now when I fell tired I remember the encouraging words of the old gentleman.可推断老者的话鼓舞了作者。














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more