欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372
当前位置: 高考学习网 > 2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》Section Ⅰ introduction reading and vocabulary(含答案)

2016-2017学年高二外研版选修7英语课时作业:Module 1《Basketball》Section Ⅰ introduction reading and vocabulary(含答案)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 外研版

所属地区: 全国

上传时间:2016/12/13

下载次数:198次

资料类型:

文档大小:69KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
课时作业.用所给词的正确形式完成句子
1.She is so ________ (talent) that her success can only be a question of time.
2.Have you ever thought about becoming a ________ (profession) musician?
3.I won't waste any more of your ________ (value) time.
4.They stood there ________ (wait) for the bus.
5.Today he is well ________ (know) as a model leader.
6.I have great ________ (admire) for her as a writer.
7.They tried to have her ________ (talk). But no use.
8.Mother had me ________ (post) the letter at once.
9.To keep the enemy out of his empire, Emperor Qin Shihuang had all the walls ________ (join) up.
10.I don't like to always eat the same food. I like ________ (various).
11.This is one of the rooms that ________ (be) free now.
12.The thief deserved ________ (punish).
答案:1.talented 2.professional 3.valuable 4.waiting 5.known 6.admiration 7.talking 8.post
9.joined 10.variety 11.are 12.punishing/punishment/to be punished
.用方框中所给短语的适当形式填空

1.That was the worst airline disaster ________ China.
2.________ 6,000 yuan per month, he leads an easy life.
3.Jordan once scored ________ 3,000 points in a season.
4.A child has the right to ________ in a healthful, caring environment.
5.________ I thought she was going to refuse, but in the end she agreed.
6.The girl was ________ the flood by the soldier.
答案:1.in the history of 2.With an average of
3.more than 4.grow up 5.At one point 6.rescued from
.句型转换
1.As soon as I saw her, I knew there was something wrong.
→________ I saw her, I knew there was something wrong.
2.The boy punished by the teacher has realized his mistakes.
→The boy, ________ ________ ________ by the teacher, has realized his mistakes.
3.No doubt he will come to help me.
→________ ________ ________ ________ ________ he will come to help me.
4.When he saw me, he waved.
→________ ________, he waved.
5.The cost of developing a new drug now averages around $500 million.
→The ________ cost of developing a new drug now ________ around $500 million.
6.Li Na, a Chinese tennis player, is worth praising for her determination.
→Li Na, a Chinese tennis player, ________ ________/ ________ ________ ________ for her determination.
答案:1.Immediately 2.who was punished 3.There is no doubt that 4.Seeing me 5.average; is 6.deserves praising/to be praised
.完成句子
1.________ ________ ________ ________ ________ we will be successful.
毫无疑问我们会成功的。
2.China is ________ than ________ ________ ________ ________ countries in Asia.
中国是亚洲最大的国家。
3.My poor spelling annoys me ________ ________ I try to write something.
每当我想写些什么的时候, 我糟糕的拼写总会使我恼怒。
4.Thanks to their efforts, the game didn't end ________ ________ ________.
多亏了他们的努力, 比赛没有以平局结束。
答案:1.There is no doubt that 2.larger, any of the other 3.each time 4.on a tie

. 选择恰当的词组完成句子

1.I ________ ________ ________as the car skidded towards me. 
2.Industry cannot expect the government to ________ ________ ________every time it has problems.
3.She ________ ________ her new skirt for us to see.
4.The ship ________ ________ its course in spite of the storm.
5.________ ________ for a minute, I've just got to put on my make-up.
6.He ________ ________ the map so it could be seen more clearly.
答案:1.held my breath 2.hold its hand 3.held out 4.held to 5.Hold on 6.held up
. 完形填空
My mother asked me to go to several garage sales(宅前旧货出售) with her one cool morning.
We finally __1__ at a pleasant house in the woods. The elderly __2__ told me that he and his wife were retired(退休的) teachers. As we were searching, I heard the gentleman's wife say her __3__ to someone, and I immediately __4__ who she was. She looked at me and said, “You're Lisa Miller.” I looked at her __5__, for it had been nearly thirty __6__ since I had been in her class.
My mother immediately said sorry to her for any __7__ I might have made. She did that again after learning that I wasn't the sweet little child. She thought that if this woman __8__ me after so many years, I must have done something __9__. My teacher looked at my mother and __10__ said, “Oh, no, she was very good.”
My teacher __11__ that during the last week of school, I __12__ her a plant from my mother's garden. It was a lamb's ear. She took us to her garden where she planted the lamb's ear. Over the years it __13__.As I looked down her driveway(车道) with lamb's ears on both sides, she said, “Every day when I leave my house and drive up the driveway, I think of you. And when I come home they __14__ me, I think of you.” Tears __15__ my eyes. There at her home was a piece of my life that she had raised.
At that moment, she taught me more about __16__ than I could imagine. We give pieces of ourselves every day __17__ thought. We seldom imagine the effects(影响) that we have on others' lives. That piece may grow and spread, becoming a(n) __18__ part of a life. In the end it isn't the big things that matter, __19__ the small things that make all the __20__ in the world.
1.A. started      B.searched
C.stopped  D.left
2.A. worker  B. owner
C.buyer  D.player
3.A. price B. address
C. name        D. age
4.A. realized  B. forgot
C. learned       D. guessed
5.A. surprised  B. worried
C. bored        D. tired
6.A. months  B. years
C. days         D. weeks
7.A. future   B. fight
C. excuse       D. trouble
8.A. considered  B. saw
C. remembered  D. found
9.A. terrible  B. lucky
C. friendly     D. special
10.A. loudly  B. silently
C. angrily     D. softly
11.A. explained   B. reported
C. warned   D. ignored
12.A. stole  B. bought 
C. chose       D. brought
13.A. disappeared  B. died
C. fell  D. spread
14.A. accept   B. send
C. greet       D. help
15.A. gave up  B. came into
C. turned to   D. took away
16.A. life  B. garden
C. plants     D. lessons
17.A. with  B. by
C. without   D. through
18.A. necessary  B. unimportant
C.large  D.whole
19.A. though    B. but
C. because   D. so
20.A. effort  B. way
C. decision   D. difference
答案与解析:
【语篇解读】 作者与母亲一同去旧货市场买东西, 没想到遇到自己三十年未见的老师。令作者更为惊奇的是当年送给老师的一株植物, 在老师的精心培育下, 不断繁衍, 布满了道路的两旁。这深深地教育了作者, 让她从中悟出了人生的真谛。
1.C 文章首段说作者和母亲到几家宅前旧货出售市场逛一逛。本句中的finally说明她们最终到达了一处地方, 停下来。
2.B 根据garage sales可知是宅前旧货出售, 因此这里指a pleasant house的“所有者(owner)”。
3.C
4.A 从下文I had been in her class可知卖旧货人的太太是作者的老师, 因此, 当听到这个人说出她的“名字(name)”时, 作者很快就“意识到(realized)”她是谁。
5.A
6.B 从后半句来看, 她们俩三十年没有见面, 因此, 与老师相遇, 作者“倍感惊奇(surprised)”。下文的after so many years和Over the years是提示。
7.D 母亲说sorry, 是因为母亲为孩子可能在上学期间给老师带来的“麻烦(trouble)”而道歉。
8.C
9.A 在作者母亲的眼里, 三十多年了, 这个老师还能够“记起(remembered)”自己孩子的名字, 那说明孩子当时是做了“很糟糕的(terrible)”事情, 否则她不会这么长时间还记得。
10.D 根据下文老师对作者所送植物的培育可知, 老师是“温和地(softly)”说“she was very good”。
11.A 倒数第二段是老师“解释(explained)”为什么她说作者是个好孩子。
12.D 根据a plant from my mother's garden可知是作者从母亲的花园里“带来(brought)”一株植物给老师。
13.D 作者当时是带来一株, 而现在路的两旁全是, 这说明这株植物在老师的培育下, 不断地“繁衍(spread)”。
14.C 当老师回家的时候, 这些植物向她“打招呼(greet)”。这里是拟人化的描述。
15.B 听到老师讲述自己的事情, 作者深受感动而热泪盈眶。come into涌入。
16.A 通过这件事, 作者感觉到老师又教给了自己更多的生活真谛。从下文the effects that we have on others' lives可以看出。
17.C 根据下文的We seldom imagine...可知我们每天都在“毫无思考地(without thought)”给出我们的一个个生活的片段, 却很少去想我们给他人所带来的影响。
18.A 根据下文it isn't the big things that matter, but the small things...可知, 往往起重要作用的不是大事情, 而是那些微小的事情。此处与the small things that make all呼应, 说明小事情变成了生命中必须的部分。
19.B but与前面的not构成not...but...(不是……而是……)。 
20.D 短语make all the difference的意思是:关系重大, 大不相同。所以本句话的意思是:事虽小, 但意义重大。
.阅读理解
For years and years people have been saying that the railways are dead. “We can do without railways” people say, as if motorcars and planes made the railways unnecessary. We all keep hearing that trains are slow, that they lose money, that they're dying. But this is far from the truth. In these days of expensive oil, the railways have become highly competitive with motorcars and planes. If you want to carry people or goods from place to place, they're cheaper than planes. And they have much in common with planes. A plane goes in a strange line and so does a railway. What is more, it takes you from the heart of a city into the heart of another. It doesn't leave you as a plane does, miles and miles from the city center. It doesn't hold you up as a car does, in endless traffic jams. And a single train can carry goods which no plane or motorcar could ever do.
Far from being dead, the railways are very much alive. Modern railway lines give you a smooth, untroubled journey. Where else can you eat well, sleep in comfort, feel safe and enjoy the scene while you are traveling at speed at the same time? And we are only at the beginning. For we have just entered the age of super—fast trains, traveling at 150 miles an hour and more. Soon we will be wondering why we spent so much on motorways we can't use because we have not enough money to buy the oil and planes we can't fly in for the same reason. 
1.Some people think the railways are dead for many reasons except that ________.
A. planes and motorcars have taken the place of trains
B. oil is expensive today
C. trains are slow
D. railways lose money
答案与解析:B 细节理解题。从语篇第一段第二、三句中即可判断选项B为正确答案。 
2.The writer's idea seems to be that ________.
A. we can do without railways
B. trains have much in common with motorcars and planes
C. motorcars and planes are not as good as trains
D. trains are as good as motorcars and planes
答案与解析:D 总结推论题。由语篇开头部分可得知选项A并非作者的想法,而是某些人的想法;第一段第七句中作者提到火车与飞机之间有许多共同点, 但并未涉及汽车, 故选项B不够确切, 应排除;作者列举了一些现代火车的长处和飞机及汽车的一些短处, 只是说明在油价昂贵的今天, 火车跟飞机相比还是具有高度竞争力的, 并非指飞机与汽车不如火车好, 因此选项C显得片面, 更不是作者的观点。只有选项D才是正确答案。
3.According to the writer, which of the following is NOT true?
A. It is cheaper to travel by train than by plane.
B. The railway station is usually at the center of a city.
C. When you get off the plane you will find yourself right in the city center.
D. No motorcar or plane can carry as many goods as a train does.
答案与解析:C 细节判断题。将4个备选项逐一对照语篇中有关部分, 不难判定选项C符合试题要求。至于其他选项均可在语篇中找到依据。














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more