欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 【课堂新坐标】2016-2017学年高二英语人教版选修8学业分层测评:Unit1 Section Ⅳ Grammar & Writing (含解析)]

【课堂新坐标】2016-2017学年高二英语人教版选修8学业分层测评:Unit1 Section Ⅳ Grammar & Writing (含解析)]

资料类别: 英语/同步

所属版本: 新人教版

所属地区: 全国

上传时间:2017/1/12

下载次数:7次

资料类型:

文档大小:323KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
学业分层测评
.完成句子
1.你听到的并不总是真的。
________________ is not always true.
2.他被开除的原因是他工作马虎,不负责任。
The reason why he was dismissed was ________________.
3.我不确定火车是否将会按时到达。
I'm not certain ____________ on time.
4.她犯这样的错误是一件令人遗憾的事。
________________ she has made such a mistake.
5.任何得到这份工作的人都将有很多事情要做。
________________ will have a lot of things to do.
【答案】 1.What you heard 2.that he was careless and irresponsible 3.whether the train will arrive 4.It is a pity that 5.Whoever gets the job
.阅读理解
A
The following are a few cities with cheap attractions or restaurants in California, the US.
Cathedral City
The Indian Oven in the city will give you a high­quality dining experience.It's a restaurant with traditional Indian dishes.All of the lunch specials are $5.95 and are served from 11:30 a.m. to 2:00 p.m.The windows of the restaurants give you the beautiful views of desert mountain scenes.You need to call 92234(760)770­3918 to book a table.
Palm Desert
Palm Desert, a city in Riverside County, has a number of free desert hiking trails(小径).They are named after famous Western Hollywood cowboys.The trails are fun to hike on.At some points they go up very high and you can get a bird's­eye view of the surrounding desert cities.The paths are dusty, so bring some good hiking boots and hats.Do bring some water and your phone.It's great for an afternoon hike after 2 p.m.Call 92260(760)340­0574 or 92253(760)564­4712 to learn more.
Lake Cahuilla
Away from the busy streets of the city of Palm Springs, Lake Cahuilla is a great recreational area you can visit in La Quinta.It is at the foot of the Santa Rosa Mountains.It costs $3.00 for per person to enter the area, but a half for kids under 7.The activities include: camping, fishing, bicycling, and horseback riding.If you want to save on rooms, you can stay in an RV.Call 92278(760)664­7215 and you'll learn something else.
【语篇解读】 本文介绍了美国加利福尼亚州具有廉价景点或餐厅的几个城市。
1.The desert hiking trails ________.
A. are named after some famous people 
B.reach the top of some high mountains
C.provide visitors with free water and food
D.have attracted many well­known cowboys
【解析】 细节理解题。根据Palm Desert 中的第二句“They are named after famous Western Hollywood cowboys.”它们以著名的好莱坞西部牛仔被命名。故选A。
【答案】 A
2.If you want to know more about the restaurants in Lake Cahuilla, you can call ________.
A.92260(760)340­0574
B.92278(760)664­7215
C.92234(760)770­3918
D.92253(760)564­4712
【解析】 细节理解题。根据Lake Cahuilla 中的最后一句 you can stay in an RV.Call 92278(760)664­7215 and you'll learn something else.你留在一个RV里面,可以拨打92278(760)664­7215,你将了解其他事情。故选B。
【答案】 B
3. We can learn from the passage that ________.
A.the Indian Oven must be a well­known restaurant in India
B.kids enjoy the hiking trails in Palm Desert at half price
C.Palm Desert has been badly polluted by human activities
D.staying in an RV costs less than staying in a hotel room
【解析】 推理判断题。根据Lake Cahuilla 中的倒数第二句 “If you want to save on rooms,you can stay in an RV.Call 92278(760)664­7215 and you'll learn something else.”如果你想节省房间,你留在一个RV里面,可以拨打92278(760)664­7215,你将了解其他事情。故选D。
【答案】 D
 

B

The United States of America is the most culturally diverse country in the world in terms of culture, religion, ethnicity and sexual orientation.As a combination of various races and cultures, America is home to all.The culture here is so unique that citizens can be just as proud of their original cultural heritage as they are to be Americans.
What is now the US was initially inhabited by native people until the land was settled by various European groups and African slaves.Since the 20th century,the country has become a heaven for people from all over the globe.
The arrival of immigrants has shifted populations from rural areas into cities because immigrants tend to settle in urban areas.At present,81 percent of the inhabitants in the US live in cities.
Cultural and ethnic diversity adds a unique flavor to cities that is expressed through distinct neighborhoods, restaurants,places of worship, museums, nightlife and multicultural learning environments.
Unique musical forms, such as jazz, rock and roll, Chicano music,and the blues, grow in the US by mixing a variety of culturally distinct musical traditions to create a new form.
At the executive(行政的) level,the country is headed by a mixed­race president;two posts on the Supreme Court are held by members of the country's two largest minorities.There is also diversity in state and local governments.
Without its rich mixture of races and cultures, America would not be the nation that it is today.Founded upon the basis of equality and freedom,America acts as a stage where different cultures not only co­exist peacefully,but develop well.
【语篇解读】 本文主要介绍了多元化在各个方面对美国的影响。
4.According to the passage,America is a country________.
A.that welcomes people from all over the world
B.where citizens take more pride in their original culture
C.that is mostly settled by Europeans and Africans
D.where 81% of the population are immigrants
【解析】 细节理解题。根据第二段“Since the 20th century,the country has become a heaven for people from all over the globe.”可知应选A。
【答案】 A
5.Where did most people live before many immigrants came to America?
A.In the urban areas.
B.In the rural areas.
C.In the southern part of America.
D.In the northern part of America.
【解析】 细节理解题。根据第三段“The arrival of immigrants has shifted populations from rural areas into cities because immigrants tend to settle in urban areas.”可知,大量移民涌入美国之前,当地人大多居住在乡下。
【答案】 B
6.We can learn from the sixth paragraph that ________.
A.diversity has existed in America in almost every aspect
B.most posts in America state governments are helped by mixed­race people
C.equality and freedom make America a fair country
D.diversity has greatly affected the American political field
【解析】 推理判断题。根据第六段内容可知,多元化对美国的政治领域有很大影响。
【答案】 D
7. We would most probably read this passage in a book about ________.
 A.science     	B.history
C.culture 	D.amusement
【解析】 推理判断题。文章主要介绍了多元化对美国的影响,故最有可能在有关文化的书籍中读到此文章。
【答案】 C
Ⅲ.语法填空
阅读下面材料,在空白处填入合适的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Dear Tom,
How are you doing? You 1.______ (ask) me in your last letter about my plan for the coming summer vacation.
I am sorry that I didn't reply 2.______ delay.How I wish I had read and replied your e­mail as soon as I received it.3.______, I was busy preparing for my final exam at that time,4.______ is vital for me.As a result, I had no choice but 5.______ (focus) on my study completely.I believe that if you were me, you would make 6.______ same choice.
By the way, I have a busy schedule for my summer vacation.First and foremost, I would do a part.time job, so that my interpersonal skills would 7.______ (improve).Additionally, I will take a short trip to Beijing to take a summer course in the New Oriental School.Last but not the 8.______ (little), maybe I will work as a volunteer for the school as a teaching 9.______ (assist).
These are my plan for the summer vacation.What's yours? I am looking 10.______ to your earliest reply.
1.asked 根据后句“in your last letter about my plan for the coming summer vacation”可知在上封信中应该用一般过去时,故填asked。
2.without 很抱歉,我没能立刻给你答复。without delay“立刻,马上”。
3.However 然而,我当时正忙于准备期末考试,这对我很重要。however“然而”。
4.which which引导非限制性定语从句,修饰先行词final exam,且在从句中作主语。 
5.to focus have no choice but to do“别无选择只能……”。
6.the same前面用定冠词the。
7.be improved 我的人际交往技能被提升。
8.least last but not the least “最后但不是最不重要的是”。
9.assistant teaching assistant “教学助手”。
10.forward 我期盼收到你的答复。look forward to“期盼”。
.短文改错
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
(2016·铜陵市一中第一学期高二期中考试)The other day we held class meeting to discuss how family conditions influence high school students.Different students have different opinion about it.Some students put it that if a student live in bad conditions, he can't get what he wants to.Some argue that these who enjoy favorable family conditions can easily get convenience if necessary.There is no doubt whether it is of great help to their study and future life.Besides, others hold the view that it is against the development of their ability to live independent.
I think high school students are no longer children.So they should learn to live by their own and get well preparing for their future life.Only in this way can they become useful to society and enjoy a colorful life in the future.
【答案】
The other day we held   class meeting to discuss how family conditions influence high school students.Different students have different  about it.Some students put it that if a student  in bad conditions, he can't get what he wants .Some argue that  who enjoy favorable family conditions can easily get convenience if necessary.There is no doubt  it is of great help to their study and future life., others hold the view that it is against the development of their ability to live .
I think high school students are no longer children.So they should learn to live  their own and get well  for their future life.Only in this way can they become useful to society and enjoy a colorful life in the future.















高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营