欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 【课堂新坐标】2016-2017学年高二英语人教版选修8学业分层测评:Unit1 Section Ⅲ Learning about Language & Using Language (含解析)]

【课堂新坐标】2016-2017学年高二英语人教版选修8学业分层测评:Unit1 Section Ⅲ Learning about Language & Using Language (含解析)]

资料类别: 英语/同步

所属版本: 新人教版

所属地区: 全国

上传时间:2017/1/12

下载次数:4次

资料类型:

文档大小:69KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
学业分层测评
Ⅰ.单句语法填空
1.Some students found it hard to take ________ what their teacher had taught, so they asked him to explain it again.
2.He was ________ (apparent)much surprised at the news that the amateur athlete beat the professional one who ranked top ten.
3.There is a great deal of evidence ________ (indicate)that listening to soft music can reduce stress.
4.It suddenly occurred to me ________ I hadn't locked my door.
5.With the chance ________ (slip) through your fingers, it is no use crying over spilt milk.
6.My uncle ________ (hire) two people to help him at harvest time last autumn.
7.You can't apply ________ the job until you have satisfied certain conditions.
8.The ________ (conduct) won great applause after the performance.
9.Everyone should be treated with ________ (just).
10.I was sent to bed as a ________ (punish).
【答案】 1.in 2.apparently 3.indicating
4.that 5.slipping 6.hired 7.for 8.conductor
9.justice 10.punishment
Ⅱ.完成句子
1.我想起我把伞忘在了楼上。
________________ I had left my umbrella upstairs.
2.他们与另一家合租一所房子。
They ________________ a house.
3.五一期间,许多游客涌上泰山。
________________________poured into Mount Tai during May Day.
4.他的狗哪儿都找不到。
His dog was ________________.
5.因为写得匆忙,这篇文章不是很好。
________________,this article was not so good.
【答案】 1.It occurred to me that 2.teamed up with another family to rent 3.A great many tourists 4.nowhere to be found 5.Written in a hurry
Ⅲ.阅读理解
A
(2016·河北唐山一中高二上学期期中考试)Happy birthday! Do birthdays really make people happy? Of course they do.Birthdays celebrate the day we were born.Besides, that extra candle on the cake suggests another year of growth and maturity-or so we hope.We all like to imagine that we're getting wiser and not just older.Most of us enjoy seeing the miracle of growth in others, as well.For instance, seeing our children develop and learn new things makes us feel proud.For Americans, like people in most cultures, growing up is a wonderful process.But growing old? That's a different story.
Growing old is not exactly pleasant for people in youth­oriented American culture.Most Americans like to look young, act young and feel young.As the old saying goes, “You're as young as you feel.” Older people joke about how many years young they are, rather than how many years old.People in some countries value the aged as a source of experience and wisdom.But Americans seem to favor those that are young, or at least “young at heart”.
Many older Americans find the “golden years” to be anything but golden.Economically, “senior citizens” often struggle just to get by.Retirement at age 65 brings a sharp decrease in personal income.Social security benefits usually cannot make up the difference.Older people may suffer from poor nutrition, medical care and housing.Some even experience age discrimination.In 1987, American sociologist Pat Moore dressed up like an older person and wandered city streets.She was often treated rudely-even cheated and robbed.However, dressed as a young person, she received much more respect.
Unfortunately, the elderly population in America is increasing fast.Why? People are living together.Fewer babies are being born.And middle­aged “baby boomers” are rapidly entering the groups of the elderly.America may soon be a place where wrinkles are “in”.Marketing experts are already noticing this group of consumers .
【语篇解读】 本文主要讲述的是美国人不愿接受变老的事实。生日快乐原本是庆祝人成长,但是同时也是变老的象征,美国人不喜欢。
1.The main idea of the third paragraph is________.
A. the golden years can make the old earn lots of money
B.many old people in America are leading a hard life
C.the old in America have to retire at the age of 65
D.American social security benefits are not good
【解析】 段落大意题。第三段主要讲的是美国的老年人不只在经济上难以维持,而且也受到人们的不重视。所以第三段的主要内容就是许多美国的老年人都过得不好。故选B。
【答案】 B
2.From the last paragraph we know that the underlined word “in” can be replaced by________.  
A.serious     	B.bad
C.disappearing slowly 	D.growing fast
【解析】 词义猜测题。最后一段讲的是美国的老龄化现状,老龄人口在快速增加,也就是说皱纹会越来越多。故选D。
【答案】 D
3.From this passage we can know________.  
A. in America, growing up is not a wonderful process 
B.in America, growing up is as wonderful a process as growing old 
C.in America, growing up is a wonderful process, while growing old is not 
D.in America, growing old is a wonderful process, while growing up is not
【解析】 细节理解题。根据“For Americans,like people in most cultures,growing up is a wonderful process.But growing old?That's a different story.”可知成长是个很精彩的过程,但变老就不是了。故选C。
【答案】 C
4.What should be mentioned in the following paragraph?
A. The public will change their attitude towards old people.
B.People will provide more services to the old in their communities.
C.Companies will soon produce more goods for old Americans.
D.The government will pass laws to ensure the benefits of the people.
【解析】 推理判断题。根据文章最后一句“Marketing experts are already noticing this group of consumers.”可知市场专家已经注意到这群消费者了,可知下一段要讲产品。故选C。
【答案】 C
B
USA Today is a national American daily newspaper published by the Gannett Company.It was set up by Alten“AL”Neuharth in 1982 with the goal of providing a national newspapers in the US market, where generally only a single local newspaper was available.The paper has the widest circulation of any newspaper in the US, averaging over 2.5 million copies every weekday.It was the first color newspaper in the US.
The newspaper was also among the first newspapers to  use satellites to send  the final edition of the newspaper to different locations across the country for printing and final distribution in those regional markets.This allowed the paper to include the most recent news and sports scores in each edition.
Each edition of the newspaper consists of four sections: News, Money, Sports  and Life.On Fridays, two Life sections are included: the regular life for movies  subtitled Weekend, which features television, films and trends, and a travel supplement called Destinations & Diversions.Each section is denoted(表示) by a certain  color to different sections, which is seen in a box the top­left­corner of the first  page, with News being blue(section A), Money with green(section B), red for  Sports(section C) and purple for life(section D).
USA Today prints each complete story on the front page of the respective(各自的) section with exception to the cover story.The cover story  is a longer story that requires a jump (readers must turn to another page in the paper to complete the story, usually the very next page, page 2 of that section). Starting in February, 2008, the newspaper added a magazine supplement called “Open Air”, appearing several times a year.
【语篇解读】 本文主要介绍了《今日美国》报的创办及发展历程,以及版面内容与特色等。
5.Why did Alten “AL” Neuharth found USA Today in 1982?
A. To advertise his products.
B.To voice people's views.
C.To provide a national newspaper to Americans.
D.To compete with other newspapers.
【解析】 细节理解题。根据第一段第二句可知创办这份报纸的目的是为美国人提供一份全国性报纸。
【答案】 C
6.From the first paragraph we can learn that________.
A. USA Today is not published on weekend
B.USA Today is the first color newspaper in the world
C.USA Today is an international newspaper
D.USA Today developed from an American local newspaper
【解析】 推理判断题。由第一段倒数第二句可知《今日美国》在周末不发行,故选A。
【答案】 A
7.Why can USA Today include the most recent news to the public?
A. Because its reporters work every corner of the world.
B.Because it has four sections and a supplement.
C.Because it has the widest circulation in the US.
D.Because it uses satellites to send its final editions.
【解析】 细节理解题。由第二段第一句可知记者用卫星传送终稿。
【答案】 D
8.Which of the following about USA Today is NOT mentioned in the text?
A.Its history. 	B.Its influences.
C.Its circulation. 	D.Its sections.
【解析】 细节理解题。第一段中提到了《今日美国》的创办时间和发行量,第三段提到了它的四个版块,但它的影响没有提到,故答案为B。
【答案】 B
Ⅳ.阅读填句
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Everyone has got two personalities-the one that is shown to the world and the other one that is secret and real.You don't show your secret personality when you are awake because you can control your behaviour, but when you are asleep,your sleeping position shows the real you.In a normal night,of course,people frequently change their position.__1__
If you go to sleep on your back, you are a very open person.You normally trust people and you are easily influenced by fashion or new ideas.You don't like to upset people,so you never express your real feelings.__2__
If you go to sleep on your stomach, you are a rather secretive person.You worry a lot and you are always easily upset.You are very stubborn, but you are very ambitious.__3__This means that you enjoy having a good time.
If you sleep curled up, you are probably a very nervous person.You have a low opinion of yourself and you are often defensive.You are shy and you don't normally like meeting people.__4__ You are easily hurt.
If you sleep on your side, you have usually got a well­balanced personality.__5__ So you won't be self­conceited(自负的) or self­abased(自卑的).You are usually careful.You have a confident personality.You sometimes feel anxious, but you don't often get depressed.You always say what you think even if it annoys people.
A. The important position is the one that you go to sleep in.
B.Your facial expression suggests you are dissatisfied.
C.Sleeping position might decide on your character.
D.You're quite shy and you're not very confident.
E.You usually live for today not for tomorrow.
F.You know your strengths and weaknesses.
G.You prefer to be on your own.
【答案】 1-5 ADEGF 

















高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营