欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2018届高考英语二轮复习创新组合练试题:第5组练习

2018届高考英语二轮复习创新组合练试题:第5组练习

资料类别: 英语/同步

所属版本: 通用

所属地区: 全国

上传时间:2018/3/16

下载次数:59次

资料类型:

文档大小:84KB

所属点数: 2

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?
第五组
(建议用时:35分钟)
Ⅰ.阅读理解
A
(2017·安徽合肥高三质检)
Sales Representative—Immediate Hiring

Do you like meeting new people? Do you enjoy closing deals every day? Are you looking for a dynamic and high energy industry? THIS COULD BE THE CAREER (职业) FOR YOU !

What we need you to do:
-5 appointments daily
nto small­sized to middle­sized businesses
•Work closely with the sales manager in Dallas TX (by phone)
•Have the ability to manage paperwork
We offer:
(资格) after 90 days
ams in the industry
•Monthly bonuses
•A jump start bonus of up to $ 750
Successful applicants often have experience in customer services, inside sales, outside sales, sales support, management roles, or other customer璮acing positions.o
We are  an equal  opportunity employer. We  do not discriminate on the basis of race, religion, color, sex, age, national origin or disability.
Please reply with a resume today!
There is a difference. Experience Great Work! We have been serving North East Ohio for more than 20 years with offices located in Akron, Canton, Lakewood, Streetsboro and Wadsworth. Apply online at www. greatwork. cc and make a call to our Lakewood location to discuss our great career opportunity at 440­663­0050.
1.According to the text, the sales representative the company is looking for should________.

B.be able to manage paperwork
C.meet over 5 customers each day
D.see the sales manager in Dallas TX frequently
2.If hired, you can ________.

B.get a special customer­facing position
C.enjoy a strong compensation program
D.gain medical benefits eligibility within 90 days
3.Which of the following can help you apply successfully?
A.The experience in shopping.
B.The experience in management.
C.The experience of using a credit card.
D.The experience of talking with a sales manager.
B
(2017·深圳第一次调研)
nveyed,purely through our eyes, so the expression “eyes also talk” is often heard.
Can you recall any experience that further proves this statement?On a bus you may quickly glance at a strangerat,he may feel uncomfortable.
It is the same in daily life.If you are stared at for more than necessary,you will look at yourself up and down to see if there is anything wrong with you. If nothing goes wrong,you will feel angry about other’s staring at you that way.Eyes do convey information,right?
Looking too long at someone may seem to be rude and aggressive.But things are different when it comes to staring at the opposite sex.If a man looks at a woman for more than 10 seconds and refuses to turn away his gaze(注视)
However,the normal eye contact for two people engaged in conversation is that the speaker will only look at the listener from time to time, in order to make sure that the listener does pay attention to what the former is speaking, to tell him that he is attentive.
If a speaker looks at you continuously when speaking,as if he tries to control you, you will feel uneasy.A poor liar usually exposes himself by looking too long at the victim, since he believes the false idea that to look straight in the eye is a sign of honest communication.
In fact, continuous eye contact happens between lovers only, who will enjoy looking at each other tenderly for a long time, to show love that words cannot express.
Evidently, eye contact should be done according to the relationship between two people and the specific situation.
4.What may a person usually do on a bus?
A.Glance at a stranger with eye contact.
B.Use eyes to talk to a stranger politely.
C.Glance at a stranger without eye contact.
D.Talk to a stranger politely after a quick glance.
5.What does it mean if a man looks at a woman for over 10 seconds?
A.He likes her eyes.
B.He admires her.
C.He knows her well.
D.He makes contact with her.
6.Why is a poor liar easy to be seen through?
A.He thinks that he is honest.
B.He wants to control the victim.
C.He feels uneasy about others’ eye contact.
D.He looks straight at the victim for too long a time.
7.What may be the best title for the text?
A.Eyes Can Speak
B.Eye Contact Matters
C.Don’t Stare at Others
D.Use Your Eye Contact
Ⅱ.七选五
(2017·甘肃兰州高考诊断考试)
eople successful? Take a look around and talk to your friends and seniors who are very successful, you will see all of them have adopted certain values which have proved important for their success.
It is evident that successful people take initiative(主动性). When they find something needs to be done, ________ They weigh immediately what has to be done and then do it with pleasure, thus strengthening their reputation.
Successful people do things with great enthusiasm, especially when they believe in what they are doing. They are motivated by their own satisfaction and the joy they get from doing their work. 2.________
They do not fear failure. Failures and disappointments in life are unavoidable. 3.________ Successful people pick themselves up after a fall and try again with more determination and commitment and learn from each failure. They associate with those they can learn from and enjoy the company of those appreciating their achievement.
Having a good IQ often gets a person what he wants but it’s really the EQ that keeps him there and helps him enjoy a high reputation. 4.________By giving respect to others, they command respect for themselves.
5.________ It’s better to praise others and win favor with them. So instead of complaining about a situation, successful people always try to solve it.
A.Successful people never complain.
B.Successful persons don’t make excuses.
C.They work hard even when no one is watching.
D.They believe that responsibility is taken, not given.
E.It’s failure that teaches us much more than success.
F.It’s hard to be successful if you don’t trust the people around you.
G.Successful people are polite to everyone and treat others with respect.
Ⅲ.短文改错
(2017·东北三省四市一模)
ntings to his friends. Whether he was offered money, he would never take it. He said he painted for a pleasure. He once gave one of his paintings to my father, who actually wasn’t interesting in art. Years later I found at our old house. By that time the old man had died and people had started to recognize his paintings as great work of art, which were worth lots of money. So an art gallery make me an offer of $ 5,000 for this painting and I nearly sold it, so then I decided not to. It reminds me of my childhood and of the old man who didn’t real want to make money by painting.
第五组
阅读理解
【解题导语】 本文是一篇招聘广告招聘销售代表。文章详细介绍了工作内容、工作待遇、应聘者所需条件等。
B 解析:细节理解题。根据文中的“Have the ability to manage paperwork”可知该职位需要销售代表有处理B项正确。
C 解析:细节理解题。根据文中的“One of the strongest compensation programs in the industry”可知该职位可以享受业内非常强大的补偿金项目故C项正确。
B 解析:细节理解题。根据文中的“Successful applicants often...or other customer­facing positions.”可知该岗位需要管理经验故B项正确。
-7.CBDA
七选五
-5.DCEGA
短文改错
 spent all his time in painting. People that lived in the village used to  his works and he often gave his paintings to his friends.  he was offered money, he would never take it. He said he painted for  pleasure. He once gave one of his paintings to my father, who actually wasn’t  in art. Years later I found  at our old house. By that time the old man had died and people had started to recognize his paintings as great  of art, which were worth lots of money. So an art gallery  me an offer of $ 5,000 for this painting and I nearly sold it,  then I decided not to. It reminds me of my childhood and of the old man who didn’t  want to make money by painting.










版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com



本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营