欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2018届高考英语二轮复习创新组合练试题:第8组练习

2018届高考英语二轮复习创新组合练试题:第8组练习

资料类别: 英语/同步

所属版本: 通用

所属地区: 全国

上传时间:2018/3/16

下载次数:60次

资料类型:

文档大小:95KB

所属点数: 2

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?
第八组
(建议用时:35分钟)
Ⅰ.阅读理解
A
(2017·江西九江二模)

 major, public relations. But I also knew that it was difficult to find a position considering my inexperience. That was when I decided to pursue an internship(实习工作).
r many years before he became a professor, and therefore had numerous contacts and associates in the field. After talking to him about a few of the positions, I decided to pursue the Cincinnati Fine Arts Fund because of my interest in the arts and the passion I would feel working for a non­profit organization. I sent out a cover letter and a resume and was hired on the spot in the interview.
I soon began my position. After class on Tuesdays and Thursdays, I would drive to work and apply all the skills I was learning in the classroom. I was amazed at the amount of practical knowledge in class that was directly applicable to my internship position. It became a very useful and beneficial experience. Not only was I working for arts organizations and seeing my name printed on documents I had created, but also gaining confidence in my skills and myself.
As the semester came to a close, I finished my work with the Fine Arts Fund. Although I didn抰 take away any money for the internship, I gained many different kin ds of experience and the knowledge that I was capable of accomplishing professional tasks. And that kind of confidence was invaluable to me as I sat down to interview for my next internship.
1.Why did the author seek an internship first before graduation?
A.Because he wanted to learn more from an internship.
B.Because he could make more money from an internship.
C.Because he was more interested in an internship.
D.Because he lacked work experience and skills.
2.Why did the writer turn to his advisor for help first?
A.Because his advisor was working in the field.
B.Because his advisor could give him some help.
C.Because he got along well with his advisor.
D.Because he had common interests with his advisor.
3.What helped him to adapt to his position quickly according to the author?
A.Suggestions from his advisor.
B.Money earned from the position.
C.Knowledge and skills from class.
D.Confidence in the interview.
4.What did the author think of his internship?
A.Rewarding.     	B.Boring.
C.Relaxing. 	D.Tiring.
B
(2017·陕西省高三质检)

(财产) about it and some even misunderstand its nature and function.
Insurance is the sharing of risks.Nearly everyone is exposed to a risk of some sort.The house owner,for example, knows that his property can be damaged by fire;the shipowner knows that his ships may be lost at sea;the breadwinner knows that he may die at an early age and leave his family poorer.On the other handill be enough to meet the needs of the few who do suffer losses.In other words,the losses of the few are met from the contributions of the many.This is the basis of insurance.Those who pay the contribution are known as the insured and those who manage the__pool__of__contributions as insurers.
The legal basis of all insurance is the policy.This is a printed form of contract on a piece of paper in best quality.It states that every year the insured shall pay an amount of money,which is called the premium;in return, 
The premium for insurance naturally depends upon how likely the risk is to happen,as suggested by past experience.If companies fix their premiums too high,there will be more competition  in their  area  of  insurance  and they  may  lose business.On the other hand,if they make the premium too low,they will lose money and may even have to drop out of business.So the ordinary forces of supply and demand keep premiums at a level satisfactory to both the insurer and the insured.
5.The underlined phrase in Para.2 most probably means________.

B.each premium
C.money paid by all those insured
D.the cost of administering insurance
6.Insurance premiums do not become too high because________.

B.premiums depend on the risk of losses
C.insurers have to be more competitive
D.insurance companies can never lose money
7.According to the passage,  insurance business gains profit because________.

B.the firms have sound management
C.the premium is increased year by year
D.only a few of those insured suffer losses
8.The purpose of the passage is to________.

B.introduce insurance business
C.persuade people to be insured
D.warn people of possible losses
Ⅱ.七选五
(2017·福建省普通高中毕业班质量检查)
we value it, we desire it, we know it when we see it, but it is nearly impossible to pin down such a nice quality. 1.________
稺orking at being social.t
Studies show that people who stay connected with others show higher levels of wisdom than those who remain alone. 2.________ Next time you’re at a party or gathering, single out someone who抯 standing alone and strike up a conversation.l
?.n_______ _
Wisdom involves being able to understand all sides of an issue without letting personal feelings get in the way. Opening your mind means realizing that everyone has a life story that influences their actions. During the course of every day, make a note of the issues that annoy you, and take a moment to see them from the other side.
稬earnning how to say “I could be wrong”.
________ Admitting that there are times when you could be mistaken will go a long way towards strengthening your fame.
·Reading the news.
5.________ If you don’t already read a daily paper or news online, start by going through a single front­page article from a major respected news source.
Almost everyone has the potential to become wiser, particularly if you strengthen these habits.
A.Practicing being open­minded.
B.Sharing good news with your friends.
C.But researchers have tried and here’s what they’ve found.
D.Recognizing your errors can lead only to even greater wisdom.
E.Make an effort to join a new club, or invite an old friend for coffee.
F.You do not have to admit your mistakes if you are really unwilling to.
G.You cannot make balanced choices unless you understand world circumstances.
Ⅲ.短文改错
(2017·山西名校联考)

I’m sorry to tell you that I cannot go to the bookstore with you on this Sunday, because something unlucky happened to me in the PE class yesterday.
I was playing basketball with my friends while I jumped highly to catch the ball. Another student struck me on a leg accidentally, that made me break my leg. The situation made everyone nervous. However, I was sent to the nearest hospital as soon as possible. The doctor suggested that I rested until next Friday. I hope the change will not cause you too much troubles.
Shall I go next Saturday morning? We can set out early so that we’ll have more time read and select books.
Yours,
Li Hua
第八组
阅读理解
【解题导语】 作者上大三时就开始考虑自己的未来考虑到实习经验在就业中的重要性作者在导师的建议下找到了个实习岗位尽管没有挣到钱但是所积累的经验让作者感觉到很值得。
D 解析:细节理解题。题干关键词为internship题干中的seek对应原文中的pursue。根据第一段第三句中的it was difficult to find a position considering my inexperience 可知考虑到自己经验不足D项。
B 解析:推理判断题。由第二段的描述可知作者找他的导师的原因有两个其中之一是这位导师在公共关系领域经验丰富;再结合第一段的描述可知作者自己缺乏经验也就是说他的导师可以帮助他。故选B项。
C 解析:细节理解题。根据倒数第二段的...apply all the skills I was learning in the classroom. I was amazed at the amount of practical knowledge in class that was directly applicable to my internship position.可知作者在课上所学到的知识和技能帮助他快速地适应了工作。故选C项。
A 解析:推理判断题。在最后一段中作者对自己的实习工作进行了总结:实习工作中虽然没A项。
【解题导语】 本文主要对保险进行了简要介绍。
C 解析:词义猜测题。根据第二段的“If these persons each put a small amount of money into a pool, fer losses.”可推知表示投保人所投的钱。
C 解析:细节理解题。根据最后一段的“If companies fix their premiums too high, 可知保险公司也有竞争因此保险费不能定得太高否则就没有竞争力也就意味着可能会失去业务故选C。
D 解析:推理判断题。根据第二段的“On the other hand, 和“the losses of the few”可推知保险公司获利是因为只有少部分投保人遭受意外风险。
B 解析:写作意图题。文章第一段点题再结合全文的整体内容可推知本文主要介绍的是保险业务故选B。
七选五
-5.CEADG
短文改错

I’m sorry to tell you that I cannot go to the bookstore with you  this Sunday, because something unlucky happened to me in the PE class yesterday.
I was playing basketball with my friends  I jumped  to catch the ball. Another student struck me on  leg accidentally,  made me break my leg. The situation made everyone nervous. , I was sent to the nearest hospital as soon as possible. The doctor suggested that I  until next Friday. I hope the change will not cause you too much .
Shall  go next Saturday morning? We can set out early so that we’ll have more time  read and select books.
Yours,
Li Hua










版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com



本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营