欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2007年高考试题——英语听力稿(湖北卷)

2007年高考试题——英语听力稿(湖北卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 湖北

上传时间:2014/11/21

下载次数:346次

资料类型:历年高考题

文档大小:137KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2007年高考试题——英语听力(湖北卷)录音稿
第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。


1.Why does the woman want to go to America ?
	A.To take language courses .
	B.To attend a conference .
	C.To visit some friends .
2.What do we know about Peter Smith ?
	A.He is having lunch at home .
	B.He is out at the moment .
	C.He is talking with Mary .
3.What is said about the woman ?
	A.She spends more than she earns .
	B.She saves a lot each month .
	C.She has a tight budget .
4.What do we know about the speakers ?
	A.They are now traveling in Mexico .
	B.They have been to a festival in Mexico .
	C.They painted some pictures in Mexico .
5.What is the woman doing ?
	A.Helping children with AIDS.
	B.Raising money for African children .
	C.Collecting information on African children .
第二节 (共15小题;每题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。


听第6段材料,回答第6、7题。
6.What was the man doing during the earthquake ?
	A.Shouting .
	B.Running .
	C.Sleeping .
7.How was the man when the earthquake took place ?
	A.He was ill .
	B.He was helpless .
	C.He was frightened .
听第7段材料,回答第8、9题。
8.Why does the boy love Sundays ?
	A.He can play basketball .
	B.He has no classes at school .
	C.He can watch sports on TV.
9.What is the boy expected to do ?
	A.To help with housework .
	B.To watch a game on TV.
	C.To have a good rest .


听第8段材料,回答第10至12题。
10.What is said about medical development in the future ?
	A.Health care will be free .
	B.Cancer may be cured .
	C.AIDS may disappear .
11.What will make distant places more popular for holiday ?
	A.Better air service .
	B.Faster air transport .
	C.Lower cost for air travel .
12.What is the topic of this interview ?
	A.Future ways of traveling .
	B.Medical progress in the future .
	C.Changes of life in the next the decade .


听第9段材料,回答第13至16题。
13.Where is the woman going now ?
	A.To an art museum .
	B.To a Chinese restaurant .
	C.To an underground station .
14.Why does the woman come to the city ?
	A.For business .
	B.For traveling .
	C.For shopping .
15.Why does the man recommend the restaurant to the woman ?
	A.The service there is good .
	B.The food there is tasty .
	C.The price there is low .
16.According to the man , which is the best means of transport to the restaurant ?
	A.The bus .
	B.The taxi .
	C.The underground .


听第10段材料,回答第17至20题。
17.What kind of passage have you just heard ?
	A.A public lecture .
	B.A radio announcement .
	C.A government statement .
18.What is the main purpose of the event ?
	A.To increase people’s sense of environment protection .
	B.To invite people to join an environmental organization .
	C.To persuade families to have an outing in the mountains .

19.How many trees are going to be planted today ?
	A.700 .
	B.2000.
	C.4000.
20.What does the speaker advise volunteers to do ?
	A.To learn some tree-planting skills .
	B.To come along any time they like .
	C.To bring along their gloves .


1.A   2.B   3.A   4.B   5.B   6.C   7.A   8.C   9.A   10.B
11.C  12.C  13.A  14.B  15.B  16.C  17.B  18.A  19.A  20.C














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!




























例:How much is the shirt ?
	A.£19.15	B.£9.15.	C.£9.18
    答案是B。







本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营