欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2007年高考试题——英语听力稿(上海卷)

2007年高考试题——英语听力稿(上海卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 上海

上传时间:2014/11/21

下载次数:261次

资料类型:历年高考题

文档大小:128KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2007年高考试题——英语听力(上海卷)录音稿
1.Listening Comprehenslon
Part A      Short Conversations
Divertions      In Part A, you will bear ten short conversations between two speaker. At the end of each conversation, a question will be asked aiout what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and deode which one is the best answer to the question you have heard.
1.A.Coke.
B.Coffee
C.Tea.
D.Water.
2.A.At a restaurant.
B.At a studio.
C.At a concert.
D.At a theatre.
3.A.Relieved.
B.Worried.
C.confused.
D.Depressed.
4.A.The Browns.
B.The Browns’s son.
C.The postman.
D.The neighbour.
5.A.7:00
B.7:10
C.9:00
D.9:10
6.A.The ring is not hers.
B.She doesn’t have gold rings.
C.She prefers gold to silver.
D.She lost her silver ring.
7.A.The screen doesn’t have to be cleaning.
B.The keyboard also needs cleaning.
C.The man shouldn’t an the cleaning.
D.There’s not enough time to clean both.
8.A.The driver will stop the his immediately.
B.The guy by the door will help the woman.
C.The woman should check the map.
D.He will tell the woman when to get off.
9.A.She dislikes fireworks.
B.She has plans tar the evening.
C.She doesn’t feel like going out.
D.She has to get theatre tickets.
10.A.They can’t see the stars clearly.
B.They’re not in the city tonight.
C.They’re looking at the stars from the city.
D.They’re talking about movie stars.
Part B Passages
Directions:      In Part B, you will heat two short passages, and you will be asked three questions on each of the passage. The passage will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on you paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard.
Questions 11 through 13 are based on the following passage.
11.A.It can make her famous.
B.It is easy and rewarding.
C.It is dangerous but exciting.
D.It has its moving moment.
12.A.Somebody was killed.
B.Nobody was injured.
C.Karen was physically hurt.
D.Many buildings exploded.
13.A.A fierce war.
B.A serious injury.
C.A terrible explosion.
D.A brave journalist.
Question 14 through 16 are based on the following news.
14.A.Internet use is increasing quickly in rural and urban areas.
B.More and more rural residents have Internet access.
C.People have a limited choice of Internet providers.
D.City residents use the Internet frequently.
15.A.Over 2 million.
B.Around 6 million.
C.23 million.
D.17 million.
16.A.More girls have their own websites than boys.
B.1 in 4 kids have Internet access from home.
C.Most kids think they get too little time online at school.
D.Internet connection at home is quicker than that at school.
Part C    Longer Conversations
Directions:   In Part C. you will hear two longer conversations. The conversations will be read twice. After you hear each conversation, you ore required to fill in the numbered blanks with the information you have heard. Write your answers an you answer sheet.
Blanks 17 through 20 are based on the following conversation.
Garden Restaurant Reservation From
Name:                           Jessica       17
Time:                            9:00 p.m.       18
Number of People:                 Six
Phone Number:                          19
Special Request:                         20       dishes
Complete the from. Write ONE WORD for each answer.
Blanks 21 through 24 are based on the following conversation.
What is Harrods, the biggest department store in the OK, famous for? Its     21     and Egyptian Hall.
How do people feel when they are in the Egyptian Hall? They feel they are     22     .
How does Harrods get most of its power? By producing     23     itself.
How is the business during the January sales? There is an increase in     24     .


1.D  2.A  3.A  4.C  5.D  6.A  7.B  8.C  
9.B  10.B  11.C  12.C  13.D  14.B  15.A   16.D
17.Blair    18.Friday    19.513 0318   20.Italian21.Food Hill   22.in another world 23.electricity   24.customers and sales













高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营