欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2007年高考试题——英语听力稿(天津卷)

2007年高考试题——英语听力稿(天津卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 天津

上传时间:2014/11/21

下载次数:337次

资料类型:历年高考题

文档大小:128KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2007年高考试题——英语听力(天津卷)录音稿
第四部分:听力
第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟 的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A.£19.15     
B.£9.15         
C.£9.18
答案是B。
67.When does the man’s plane take off?
A.At 5:00
B.At 5:30
C.At 7:00
68.What do we learn about the man ?
A.He is sleepy.
B.He hurt his eyes.
C.He failed his exam.
69.How often was the magazine published in the past?
A.Once a week
B.Once a month
C.Twice a month
70.What are the two speakers talking about?
A.Weather forecast
B.The view of a lake
C.As out door activity
71.Why did not the woman meet the man for lunch?
A.She was having a class.
B.She did not like the crowd
A. She was not feeling well
第二节 (共15小题,每小题1.5分,满分 22.5)
听下面5段材料,每段材料后有几个小题。从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段材料前,你将有时间阅读各个小题。每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段材料读两遍。
听下面一段对话,回答第72和第73小题。
72.What is the conversation about?
A.Offering a lift
B.Buying a computer
C.Asking for a favor
73.What is the man doing when the woman calls?
A.He is moving a box
B.He is working upstairs
C.He is waiting for the delivery
听下面一段对话,回答第74至第76小题。
74.What happened to the woman is purse?
A.It was missing
B.It was left home
C.It was stolen
75.What did the woman go to the bank for?
A.To pay the bill
B.To cash the cheque.
C.To open an account
76.Which is the right order of the places the speakers have been to ?
A.Coffee shop—bookshop---bank
B.Bookshop ----bank----coffee shop
C.Bank---coffee shop--- bookshop
听下面一段对话,回答第77至第79小题。
77.Who supported the woman financially for her studies at nurse school?
A.Her parents
B.The government
C.The woman herself
78.What do we learn about the woman’s parents?
A.They respected her choice
B.They treated her as a child
C.They controlled her too much
79.What is TRUE about the man?
A.He was forced to study abroad
B.He is longing for more freedom
C.He is open to persuasion
听下面一段对话,回答第80 至第82小题。
80.What attracts the woman most at the store?
A.Its high –quality service .
B.Its good range of products
C.Its nice shopping environment
81.Which of the following products are mentioned in the conversation?
A.Cupboards, beds and armchairs
B.Armchairs, dinner tables and bed sheets.
C.Bookcases, cupboards and table cloths.
82.What dose not woman like about the store?
A.No sales promotion
B.Crowds at the checkouts
C.High prices of the products
听下面一段独白,回答第83题至86小题。
83.How did Europeans know the exact time in the late 1700s?
A.By looking at clocks at home
B.By looking at clocks in factories
C.By looking at clocks in public places
84.When did people regard watches as a sign of wealth in Europe and the US?
A.In the 1800s
B.In the 1850s
C.In the 1900s
85.What did industrialization bring about in watch-making?
A.The quality of watches was improved.
B.More types of watches were available.
C.More watches could be produced.
86.Which would be the best title for the passage?
A.The development of watches and clocks
B.The functions of watches and clocks
C.The importance of watches and clocks


67.C  68.A  69.B  70.C  71.A  72.C
73.B  74.A  75.B  76.C    77.B  78.A
79.B  80.B  81.C  82.B  83.C  84.A
85.C  86.A














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!






































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营