欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2006年高考试题——英语听力稿(北京卷)

2006年高考试题——英语听力稿(北京卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 北京

上传时间:2014/11/21

下载次数:323次

资料类型:历年高考题

文档大小:142KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2006年高考试题——英语听力(北京卷)录音稿
第一部分:听力理解(共两节,30分)
第一节(共5小题:每小题1. 5分,共7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。
1. What size does the woman want?
A. Size 8.             B. Size 10.            C. Size 12.
2. Where does the conversation take place?
A. In a post office. B. In a hotel.         C. In a bank.
3. Why is the man going to New York?
A. To live there.    B. To visit a friend.                            C. To have a vacation.
4. What are they going to do?
A. Play tennis.       B. Go swimming    C. Do some cleaning.
5. What is the man doing?
A. Making an announcement. 
B. Making an appointment.
C. Making an invitation.
第二节(共15小题:每小题1. 5分,共22. 5分)
听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的做答时间。每段对话或独白你将听两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
6. Who is this announcement for?
A. People on a train. B. People on a plane. C. People in a restaurant.
7. What time of the day is it?
A. Morning.          B. Noon.              C. Evening.
听第7段材料,回答第8至9题。
8. Where are the speakers?
A. At a Lost and Found.     B. At a bus stop.   C. In a shop.
听第8段材料,回答第10至11题。
10. What are the speakers doing?
A. Watching a movie.                        B. Having dinner.   C. Making soup.
11. What makes the man unhappy?
A. The woman doesn’t cook very well.
B. The woman seldom talks to him at dinner.
C. The woman watchers too many commercials.
听第9段材料,回答第12至14题。
12. What does the man dislike about his job?
A. Working in a hotel. B. Working in summer. C. Traveling all the time.
13. Why doesn’t he want to take the new job?
A. He doesn’t get a good pay.
B. He dislikes working in a seaside town.
C. He hates playing the same piece again and again.
14. What does the woman think of the job the man was offered?
A. Boring.             B. Well-paid.         C. Tough.
听第10段材料,回答第15至17题。
15. What are they discussing?
A. What to have for lunch.
B. Where to go for lunch.
C. When to have lunch.
16. What can we learn about the man?
A. He usually doesn’t eat fast food.
B. He often eats in a restaurant near his home.
C. He can’t afford an expensive lunch that day.
17. Where are they probably going right after this conversation?
A. A supermarket.                             B. A Fast-food place. C. A French restaurant.
听第11段材料,回答第18至20题。
18. Why didn’t the woman go to the man’s birthday party?
A. She forgot all about it.                   
B. She didn’t like the man.
C. She didn’t know about it.
19. Who is the woman?
A. The man’s friend.
B. The man’s mother.
C. The man’s secretary.
20. What does the woman want to do for the man’s birthday?
A. Buy him a nice present.
B. Have lunch with him.
C. Send him an email.




1. C      2. A    3. A    4. C    5. C    6. A    7. B    8. A    9. A    10. B
11. B    12. C   13. C   14. B   15. B   16. C   17. A   18. C   19. A   20. B














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营