欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2006年高考试题——英语听力稿(湖北卷)

2006年高考试题——英语听力稿(湖北卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 湖北

上传时间:2014/11/21

下载次数:320次

资料类型:历年高考题

文档大小:124KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2006年高考试题——英语听力(湖北卷)录音稿
第一部分:听力(共两节,满分30分)
做题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标志在试卷的相庆位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A.£19.15      B. £9.15     C. £9.18
答案是B。
What kind of person is the much?
A.He is friendly.
B.He is honest.
C.He is funny.
What was about the womans sister?
A.She didn’t go to school.
B.She had an accident.
C.She was badly butl.
What is the man doing at the airport?
    A.Answering a passengers question.
B.Leaving for New York City.
C.Waiting for his sister.
What did the woman ask to man?
A.whether he could let her use his office.
B.Whether he had to work on the weekend.
C.Whether he could help her wih her projed.
Whar does the man mean?
A.His brother is coming to celebrate his birrhday.
B.His brother will give him a birthday present.
C.His brother never forgets his own birthday.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第5段材料,回答第6、7题。
6.What is the man doing?
A.Reading a popular science book.
B.Making comments on a novel.
C.Watching a popular science film.
7.What does the woman think of popular science films?
A.They are dull.
B.They are okay.
C.They are interesting.
听第7段材料,回答第8、9题。
8.What do we know about the daugher?
A.She went to the Stydents’ Union last nighter?
B.She stayed with her boyfriend last night.
C.She came back home late night.
3.What is the fater’s worry about his daughter?
A.She might have been to a wild party.
B.She might have beenout with a singer.
C.She might have been to a political meeting.
听第8段材料,回答第10至12题。
10.What is the woman NOTsatisfied with?
A.The post office.
B.The man’s answer.
C.The quality of the service.
11.How does the man respond to the woman’s problem?
A.Warmly.
B.Politely.
C.Nervously.
12.What did the man offer to do?
A.Provide a new radion.
B.Correct the address.
C.Repair the radio.
听第9段材料,回答第13至16题。
13.What dose the woman think of her present job?
A.It is challenging.
B.It is promising.
C.It is biring.
14.Which of the following is rcquired for the job in the paper?
A.A degree and an active mind.
B.Work experience in Germany and France.
C.A lively character and an interest in travcling.
15.What did the women decide to do next?
A.Visit the agency.
B.Apply for the job.
C.Stay with her company.
15.What does the man think of the woman’s decision?
A.It is wise.
B.It is crazy.
C.It is surprising.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.What is the main purpose of the speech?
A.To tell the students how to collect rubbish.
B.To compare different recycling programs.
C.To encournge the student to join in a recyching program.
18.According to the program,where should plasric bags be put?
A.Into white cans.
B.Into blue cans.
C.Into pink cans.
19.According to the speaker,why are many recycling programs NOT successful?
A.Because most recycling rules are not clear.
B.Because most collecting tasks are too difficult.
C.Because most people are unwilling to sort rubbish.
20.What is the job for the volurnteers?
A.To sort the collected rubbish and then deliver it.
B.To collect the sorted rubbish and then deliver it.
C.To collcet the sorted rubbish and then recycle it.


第一部分:听力
1B    2B    3C     4A    5B  6A    7B    8C     9A    10C   11B   12A   13C    14A   15B 
16A   17C    18A   19C   20B 














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营