欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2006年高考试题——英语听力稿(天津卷)

2006年高考试题——英语听力稿(天津卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 天津

上传时间:2014/11/21

下载次数:375次

资料类型:历年高考题

文档大小:144KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2006年高考试题——英语听力(天津卷)录音稿
第四部分:听力
第一节(共5小题;第小题1. 5分,满分7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A. $19. 15             B. $9. 15               C. $9. 18
答案是B。
67. Where does the conversation most probably take place?
A. In a school.                     B. In a library.              C. In a hospital.
68. What did the woman think of the lecture?
A. It was popular.                B. It was boring.           C. It was interesting.
69. How is the girl going to spend the weekend?
A. Doing her homework.
B. Preparing for the competition.
C. Boating in the Water Park.
70. Where does the woman most probably work?
A. In a music store.              B. In a computer lab.    C. In a school library.
71. Why didn’t the man go to the exhibition?
A. The ticket was too expensive.
B. Buying tickets took time.   
C. Da Vinci was not his favorite.
第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
听下面5段材料。每段材料后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段材料前,你将有时间阅读每个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段材料读两遍。
听第6段对话,回答第72和第73小题。
72. What do we learn about Bill?
A. He just got out of trouble.    B. He did something right.     C. He enjoyed what he had done.
73. What kind of film does the woman prefer?
A. Something exciting.            B. Something educational.     C. Something relaxing.
听第7段对话,回答第74至76小题。
74. What are the two speakers talking about?
A. Their future study.             B. The graduation party.        C. College entrance exam.
75. In what field is the boy most likely to work in the future?
A. Medicine.                          B. Computing.                     C. Banking.
76. What do we learn about the girl?
A. Her uncle has a company.  
B. She dreams of becoming a doctor.   
C. She wants to live in Hong Kong.
听第8段对话,回答77至79小题。
77. What are the two speakers talking about?
A. Cultures of Australia and New Zealand.
B. A plan to travel to Australia and New Zealand.
C. Similarities and differences between two countries.
78. What are the people of the two countries like?
A. They are crazy about sports.
B. They like drinking and talking.
C. They are interested in shopping.
79. Which of the following is TRUE?
A. New Zealand has a warmer climate.
B. Australian beaches are slightly better.
C. Both countries are attractive to travelers.
听第9段对话,回答第80至82小题。
80. What does the boy do at the gym every week?
A. Swim three times.
B. Take a part-time job.
C. Play ping-pong sometimes.
81. Why doesn’t the girl go to the gym?
A. She doesn’t like doing exercise.
B. Study has been her first concern.
C. The gym schedule is too tight for her.
82. What is the girl probably going to do?
A. Do some sport.
B. Meet her teacher.
C. Study even harder.
听第10段对话,回答第83至第86小题。
83. Why is Fred invited to the program?
A. To advertise his driving school.
B. To talk about learning to drive.
C. To share his driving experiences.
84. How do Fred’s customers know about him?
A. Through friends.
B. Through newspapers.
C Through the program.
85. Why does Fred have so many customers now?
A. He works harder.
B He is warm-hearted.
C. He offers lower prices.
86. What does Fred do first in training beginners?
A. He calms them down.
B. He talks to them.
C He sits beside them.



67. C   68. B   69. B   70. A   71. B   72. C   73. B   74. A  75. C   76. B   77. C 
78. A   79. C   80. C   81. B   82. A   83. B   84. A    85. C   86. A














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营