欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2006年高考试题——英语(重庆卷)

2006年高考试题——英语(重庆卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 重庆

上传时间:2014/11/21

下载次数:313次

资料类型:历年高考题

文档大小:166KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

2006年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷)英 语英语试题卷共16页。满分150分。考试时间120分钟。 一、听力(共三节,满分30分)做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题卡上。  第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 请听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 A. £19.15. B. £9.15. C. £9.18. 答案选B. 1. Where is Fred now? A. At the office.  B. At home. C. In class. 2. Whose dictionary is this? A. Bill’s.  B. The man. C. The woman’s. 3. What is the woman doing? A. Listening to the radio. B. Reading a newspaper.  C. Watching television. 4. What does the woman say about the question? A. She is ready to explain it. B. She doesn’t understand it.  C. She has no time to answer it. 5. What is the conversation mainly about. A. The car.  B. The bicycle.  C. The oil price. 第二节(共12小题;每小题1.5分,满分18分)请听下面4段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 请听第6段材料,回答第6至8题。 6. What is the man? A. A manager.B. A nurse. C. A doctor. 7. Who cooks dinner on weekdays? A. Paul.  B. Linda. C. Richard. 8. What are the two speakers mainly talking about? A. Interesting jobs. B. Boring housework. C. Changing family roles. 请听第7段材料,回答第9至11题。 9. Why is woman so happy? A. She had a pleasant walk. B. She wrote a short play.   C. She met a famous poet. 10. What is the man working on? A. A poem.B. An article.  C. A love story. 11. What is the conversation mainly about? A. How to find a way out.  B. How to make friends.  C. How to enjoy life. 请听第8段材料,回答12至14题。 12. How did Tom spend his vacation? A. He went traveling.  B. He painted pictures.  C. He did some shopping. 13. Why does the man come to see the woman? A. To give her a gift.   B. To ask her for help.   C. To tell her about his trip. 14. What did the woman do for the man? A. She invited him to the cafe.  B. She bought him a fridge.  C. She watered his plants. 请听第9段材料,回答第15至17题。 15. What is the main purpose of the talk? A. To give a prize to a musician.  B. To introduce a guest speaker.  C. To invite a musician to a concert. 16.At what age did the pianist begin to play the own music? A. 5.B. 10. C. 40. 17. What will the pianist mainly talk about? A. His childhood.  B. His music school. C. His experiences on his tours. 第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5分) 请听下面一段独白,用所听到的独白中的词或数填空,每空限填一个词或一个数。填入的内容要在答题卡相应的位置上。在听本段独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟作答时间。本段独白读两遍。请听第10段材料,回答题18至20题。 Courses in Harvard University In the early years Few courses were offered in 18 In 19 Courses were offered in medicine In 1825 Modern language courses were offered, such as 20 Later New courses were offered in business 参考答案 一、听力(共20小题,每小题1.5分,满分30分) 1.C 2.A 3.B 4.A 5.C 6.B 7.A 8.C 9.B 10.C 11.A 12.A 13.A 14.C 15.B 16.B 17.C 18.science 19.1782 20.French 高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!

本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营