欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2005年高考试题——英语听力稿(北京卷)

2005年高考试题——英语听力稿(北京卷)

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 北京

上传时间:2014/11/21

下载次数:303次

资料类型:历年高考题

文档大小:129KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
2005年高考试题——英语听力(北京卷)录音稿
第一部分:听力理解(共两节,30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。
例:What is the man going to read?
A. A newspaper.   B. A magazine.
A.C. A book.
答案是A。
1. What is the man going to do tonight?
A. Go to the cinema. B. Attend a meetight: norng.
C. Watch TV at home.
2. Where does the conversation take place?
A. In a shop.         B. In a museum.
C. In a restaurant.
3. What time will the speakers get to Beijing?
A. At 11:00.          B. At 12:30.
C. At 12:45.
4. Is the man going to the party?
A. No.                  B. Sure.
C. Maybe.
5. What does the woman ask the man to do?
A. Tell her what the problem is.
B. Repair the computer for her.
C. Send someone to help her.
第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
题。6. How is the man feeling?
A. Disappointed.    B. Encouraged.
C. Delighted.
7. What will the man probably do tonight?
A. Have a meeting. B. Go to a party.
C. Fly to the US.
听第7段材料,回答第8至9题。
8. What did the speaker want to be when she was little?
A. A doctor.         B. A banker.
C. A teacher.
9. What helped the speaker decide to take her present job?
A. Her schooling. B. Her parents’ wish.
C. Her work experience.
听第8段材料,回答第10至段材料,回答第10-11题。
10. To listen to film or ticket information, which button should you press?
11. How many people can go and see a film if you pay $17?
A. 3.                    B. 4.                    C. 5.
听第9段材料,回答第12至14题。
12. What are the speakers talking about?
A. An interview.    le="mso-bidi-font-weB. A meal.            C. A job.
13. What time of the day is it now?
A. Morning.          B. Afternoon.        C. Evening.
14. How is the man feeling?
A. Tired.              B. Nervous.          C. Hopeless.
听第10段材料,回答第15至17题。
15. Who is the woman speaking to?
A. A police officer.                            B. A man on the street.
C. A newspaper reporter.
16. Where was the woman’s camera stolen?
A. Outside an ice cream place.
B. Outside a restaurant.
C. Outside her home.
17. What does the thief look like?
听第11段材料,回答第18至20题。
18. What are the students going to do on Wednesday?
A. See a film.        B. Play sports.      C. Go sightseeing.
19. When are the students leaving for London?
A. Friday.             B. Saturday.          C. Sunday.
20. What is the purpose of the man’s talk?
A. To welcome the students to the center.
B. To inform the students of the arrangements.
C. To tell the students the rules they should follow.


第一部分:听力理解(共两节,(30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,共7. 5分)
1. C  2. A  3. B  4. C  5. C
第二节(共15小题;每小题1. 5分,共22. 5分)
6. A     7. B     8. A    9. C     10. A   11. B   12. A    13. A   14. B   15. A 16. B   
17. C    18. B    19. C    20. B














高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营